Aquest matí he sortit un pel més d’hora, m’he posat el despertador a les 6:30 i entre una cosa i l’altre a les 7 i poc ja estava sobre la bici pedalant.

Ja hi havia sol, es nota que es primavera un munt.

He pujat, igual que ahir per la pista verda de sempre i he arribat al telecadira amb 32 minuts, un pel més lent que ahir, però no he tingut sensació d’anar més lent, senzillament ahir vaig pujar molt ràpid.

He seguit pel camí que creua la pista verda, després la vermella i acaba creuant el final de la Coulée Font Freda.

He seguit pedalant fins arribar a la vermella de Eyne, la que baixa del cim, de 2300 metres.

Allà parada per la foto i he baixat per la pista vermella fins arribar a l’inici del remuntador que puja a la negra d’Eyne i he seguit baixant per la pista verda que hi ha a darrera fins arribar a l’estació d’Eyne.

Hi havia bastant de gel, m’ha fet un pel de cosa, ja que, tot i que no he relliscat en cap moment, he tingut sensació de poder relliscar i caure.

Un cop a Eyne, he agafat de nou el camí cap a Saint Pierre dels Forcats, he baixat per la mateixa ruta que he fet al pujar, agafant de nou el camí just on s’ajunten Eyne i Saint Pierre dels Forcats.

He arribat a casa a les 8 i poc, hem tingut temps d’esmorzar i anar a esquiar la mar de bé.

En total m’han sortit 11,54km que he fet en una hora i 7 minuts, a una mitja de 10,8km/h, una velocitat màxima de 44,1km/h, un consum energètic en el meu cas de 774kcal, una mitja cardíaca de 137 ppm i una màxima de 165 ppm. El desnivell positiu, igual que el negatiu avui, de 450 metres.

Total distance: 11524 m
Total climbing: 453 m
Total descent: -454 m
Download file: 26-3-16.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix