Aquest matí volíem anar a pistes d’hora, la neu comença a estar primavera a mig matí, així que he sortit a les 7:30 de casa, amb la idea d’estar de tornada a les 8:30 a 8:45.

He sortit de casa i he encarat la pista verda de rigor, la que hi ha al costat de l’escola d’equí, la neu estava trepitjada per la màquina i a més hi havia clapes de gel importants que un cop trepitjades per la màquina no relliscaven, es podia pedalar bé.

He pujat a molt bon ritme, pista verda de la dreta, no estava trepitjada però no hi havia molta neu, després la pista verda que et dur al creuament d’Eyne i a l’esquerre fins arribar al final del telecadira.

He arribat al telecadira amb 31 minuts, quan habitualment em costa 38 minuts i poc, i el temps que he fet més ràpid vaig tardar 34 minuts, es a dir, avui he pujar bastant ràpid.

La mitja de pulsacions de 85% en algun punt superant el 90%, però intentant no pujar massa.

Un cop he arribat al telecadira he baixat el ritme un pel, he agafat el camí que dur a la pista blava que baixa des de dalt, del tele-arrastre doble que puja a 2100 metres.

He volgut pujar per la pista blava amunt, he anat fent fins que en un punt he hagut de fer peu, no podia pujar ni fent zig zag, el GPS marcava 17% de desnivell.

He caminat uns metres fins arribar al pla i he començat a pedalar de nou. Això ho he hagut de fer 3 cops abans de poder arribar al cim.

Un cop a dalt, la foto de rigor i he baixat per la pista verda fins al telecadira.

Un cop allà he intentat baixar per la pista d’Enduro 5, però hi ha molta neu fora de pistes i no es pot baixar. He hagut de caminar amb un parell de pams de neu fins arribar a la pista que hi ha uns metres més endavant, impossible anar a sobre la bici, massa neu.

Un cop he agafat la pista, baixada a l’esquerre i per la pista de la dreta fins arribar a la Chateau D’Or, la verda que va fins a baix de tot.

He anat baixant i un cop he trobat el creuament de la pista blava, he girat a l’esquerre, he pujat uns metres i he agafat la pista que he fet servir al pujar, he anat fent fins arribar de nou a casa pel mateix camí que he agafat pujant.

En total m’han sortit 10,25km que he fet en 1 hora justa, a una mitja de 10,2km/h, en el meu cas un consum energètic de 723 kcal. La velocitat màxima de 54,6km/h, el desnivell positiu de 467 metres i el negatiu de 479 metres. La freqüència cardíaca mitja de 143ppm i la màxima de 168 ppm.

Total distance: 10316 m
Total climbing: 470 m
Total descent: -483 m
Download file: 25-3-16.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix