Aquest matí volia pujar fins al telecadira i baixar per sota del telecadira, una ruta que no he fet mai i amb neu no té pinta de perillosa

He sortit a les 8 menys poc de casa, hi havia 4 dits de neu nova, ha estat nevant tota la nit.

No he tingut cap problema per pedalar, només que es més lent del normal per la neu.

He pujat per la pista verda principal sense problemes, m’he desviat a mà dreta per la pista verda llarga que esta tancada, tampoc he tingut cap problema, tot i que en algun punt la roda de darrera ha relliscat per excés de neu.

Un cop he arribat a la pista verda que ve de Eine he començat a pujar i uns metres abans d’arribar al creuament d’Eine, he sentit un soroll i he vist que baixava la retrac, ample com tota la pista.

Li he fet senyals al conductor perquè em veiés, m’ha vist i m’ha saludat molt efusivament, crec que no s’hagués imaginat mai trobar un ciclista amb una fatbike pista amunt.

He parat en una cantonada i esperat a que passes la retrac, no he volgut arriscar, la màquina es molt gran i trepitjar-me vol dir, ni notar-ho.

Un cop passada la retrac, la pista estava trepitjada, ja no era la mateixa sensació que pujar amb neu verge, tot i que es pujava igual de bé o fins i tot millor.

He arribat al creuament de Eine i he girat a mà esquerre cap al telecadira.

He vist al terra unes petjades de raquetes de neu, i al cap d’uns metres he trobat 3 catalans que m’han mirat amb una cara un pel estranyats, suposo que tampoc devien tenir clar que feia un ciclista amb una fatbike nevant com nevava aquest matí.

Els he passat i he arribat al telecadira, allà m’he fet una foto i he començat a baixar.

Impossible baixar per la quantitat de neu que hi havia, he hagut de caminar fins trobar prou inclinació per poder anar a sobre la bici.

La neu estava per sobre del pedalier, per sobre dels eixos de les rodes i per descomptat els meus peus frenaven amb la neu.

He caminat uns metres fins agafar el segon tros de la pista, allà he aconseguit, pedalant, poder avançar uns 15 metres, fins que he relliscat i ha caigut la bici, amb el conseqüent trencament del suport de la GoPro.

L’he trobat a terra, me l’he posat a la butxaca i avall, però al cap d’uns metres m’he ficat al bosc de l’esquerre, buscant menys neu.

Es la baixada de l’Enduro 5, així que he baixat una miqueta l’enduro 5, amb moltíssima neu.

Un cop he trobat la pista, he seguit per la pista avall.

M’he posat les ulleres, però el vapor que he generat a dins, l’ha glaçat i no he pogut avançar amb elles, així que sense ulleres.

He seguit pista avall fins a trobar la verda principal, impossible fer fora pistes avui per excés de neu, i per postres seguia nevant, ha nevat tot el dia.

He baixat per la pista verda fins el final, he arribat a casa a les 9 menys poc, pocs kilòmetres i sortida molt senzilla avui, massa neu per baixar corriols, no es podia pedalar.

En total m’ha sortit 7,66km que he fet en 53 minuts i 23 segons, amb una velocitat màxima de 41,5km/h, una velocitat mitja de 8,6km/h, un desnivell positiu 333 metres i un negatiu de 343 metres, en el meu cas, el consum energètic de 528 kcal.

Total distance: 7741 m
Total climbing: 335 m
Total descent: -347 m
Download file: 6-3-2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix