Aquest matí a les 8:00 he sortit de casa.

He anar a buscar la pista verda que puja cap al telecadira, he seguit la pista verda de la dreta, la que esta tancada per falta de neu també. Esta perfecte per pedalar pujant, hi ha neu de sobres.

He anat pedalant fins a trobar de nou la pista verda que va a Eine, i l’he seguit fins a trobar a mà dreta una pista que diu Eine amb raquetes de neu.

Aquesta pista no l’havia feta mai, he anat pedalant fins que he trobat a mà dreta prou amplada i neu com per tirar-me avall buscant el camí que ve de Eine per sota.

Hi havia tanta neu que m’ha costat bastant baixar, bàsicament perquè anava frenant tant la bici que havia de pedalar.

A mitja baixada he seguit a mà dreta una marca d’una moto de neu, he pensat que aniria a algun lloc, un camí molt interessant, entre mig de pins estrets.

Al final de tot he trobat el camí que buscava, he arribat just a les tanques del bestia.

Allà, camí a mà esquerre fins a trobar una mena de plaça més ampla i a la dreta cap a una granja que hi ha uns centenars de metres més avall, tot i que no es veia camí, sabia que era per allà, vaig passar amb el David fa unes setmanes.

He arribat a la masia, i he seguit per la pista avall fins arribar al poble de Saint Pierre dels Forcats.

He creuat el poble, he anat a buscar l’església i a la dreta hi ha una pista que marxa cap a una granja de vaques.

Un cop a la granja, he hagut de saltar la tanca, ja que el camí estava tancat amb unes cordes.

Uns metres més endavant he girat a la dreta, anant a buscar el camí que va a Planes.

Hi havia tanta neu que he hagut de caminar amb la bici al costat, he caminat ben be uns 100 metres entre intentar-ho i adonar-me que no hi havia manera.

Al final del camí, hi ha una tanca per les vaques i un cop passada, he seguit avall pel corriol que deixa l’aigua que es desfà de la neu, cap problema.

He anat baixant fins arribar a una casa gran que hi ha a mà dreta i que té un camí que puja fent zetes, no he pogut pedalar en cap moment, hi havia atenta neu que he hagut de caminar amb la bici al costat uns 200 metres més de pujada.

Al final he trobat una part més plana on he estat capaç de pedalar, he anat pujant els últims metres fins que he començat a baixar fins a trobar la casa que indica l’inici del camí des de Planes.

La pujada ha estat possible perquè hi havia aigua baixant del desgel, he hagut de fer peu en algun punt, però he pujat bé.

Un cop a la carretera, cap a Planes que hi ha uns 15 metres i a la dreta, pujada cap al camí que va de Saint Pierre dels Forcats a Planes.

He pogut pujar la part inicial del camí que estava marcada per rodades de cotxe, un cop m’he desviat a la dreta pel camí principal, he hagut de fer peu i començar a caminar amb la bici al costat, impossible pedalar. Massa neu i massa desnivell per poder pujar amb la @fatbike.

He anat caminant fins a trobar el camí que va a mà dreta cap a unes planes, que a l’inici no he pogut pedalar, però que més endavant que s’ha fet més planer, ja he pogut pedalar.

A partir d’aquí fins al cim, que es tot planer, he pogut anar a sobre la bici.

Un cop a dalt, ja es veu Saint Pierre dels Forcats, he anat baixant per la pista que s’utilitza amb tractor habitualment, però que amb la neu que hi havia, hagués estat complicat fins i tot per un tractor.

Es van fent zetes fins arribar a la carretera que ve de Planes, els últims metres de la ruta son per carretera fins arribar a la porta de casa.

Demà volia mirar de fer una pujada que tinc al cap que no esta marcada, i crec que demà faré pista verda fins el telecadira, ha caigut tanta neu i esta encara tan poc aposentada que no es factible pedalar amb desnivell, s’ha de caminar massa i no en tinc ganes.

En total avui m’ha sortit 11,65km que he fet en 1 hora 26 minuts, a una mitja de 8,6km/h una velocitat màxima de 34,8km/h, en el meu cas el consum energètic de 683kcal, el desnivell positiu de 468 metres i el negatiu de 477 metres, la mitja cardíaca de 137 ppm i la màxima de 166 ppm.

Total distance: 11775 m
Total climbing: 478 m
Total descent: -487 m
Download file: 5-3-16.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix