Aquest matí he sortit sol a les 7:30, la idea inicial era pujar per la pista verda fins al final del telecadira i un cop allà seguir pujant per la pista que vaig fer la setmana passada.

La pujada ha estat bé, m’he adonat que tot i que ha nevat un pel, ha sigut justament un pel, molt poca cosa. El que ha fet i feia aquest matí es fred, per tan han pogut fer neu artificial i segurament es pugui obrir més espai a l’estació.

Un cop he arribat al telecadira, he seguit per la pista que segueix per darrera, la que hem seguit últimament, i he començat a patir bastant, he lliscar pujant, i he hagut de fer peu i caminar uns metres just després del primer revolt.

Hi havia gel a sota i he perdut la tracció de seguida.

He seguit pujant molt lentament, mirant sempre de no fer tirades fortes, sinó pedalades suaus per tal de no relliscar i perdre tracció.

M’ha costat molt, la neu estava com a cruixent i m’he trobat més còmode pujant per allà on hi havia petjades.

Un cop he arribat a passar el final de la pista negra, on comença la pujada que supera el 10%, m’he adonat que hi havia més tracció que la setmana passada. He arribat fins el creuament del telearrastre de la pista vermella, i he vist que hi havia una muntanya alta de neu artificial que estaven fent, el canó funcionava i suposo que la idea era tenir neu preparada perquè la retrac la pogués expandir demà o passat.

He hagut de caminar, perquè no hi havia espai per poder pedalar. M’he enfonsat fins al genoll, m’ha entrat neu dins la bota. Bota fora i neu fora i seguir pedalant.

He seguit tranquil·lament fins a creuar la pista vermella i el camí m’ha dut fins el punt on vaig baixar la setmana passada, just a la Coulée Font Frede. He seguit pedalant amb intenció d’arribar a Eine.

Un cop a Eine, he aparegut al final de la pista negra, on he mirat de pujat caminant amb la bici al costat i m’he adonat que no tenia sentit, relliscava i pujava molt lentament, a més hi havia 15kg per arrossegar.

He seguit pedalant uns metres i ho he intentat de nou a la vermella, un cop he aconseguit pujar 6 o 7 metres, m’he donat per rendit.

Mitja volta i pedalant he arribat de nou a la Coulée, on he muntat la GoPro al quadre i he decidit baixar.

La neu estava cruixent i he relliscat un parell de cops, m’he caigut, però no m’he fet cap mal. Senzillament deixar caure la bici i un cop de peu, agafar-la de nou, i llestos.

Quan he trobat neu trepitjada per uns esquis, he baixant seguint la guia, i no he tingut cap problema fins arribar a la pista normal.

Allà he seguit baixant fins a trobar la blava inicial i he baixat per la blava tancada que hi ha davant de l’estació. Hi ha prou inclinació com per anar tocant fre i derrapant, sense canviar la traçada.

Avui m’han sortit 11,24km que he fet en una hora 33 minuts, a una mitja de 7,7km/h. El desnivell positiu de 451 metres, la freqüència cardíaca mitja de 142ppm i la màxima de 161 ppm.

Aquí us deixo el track, tot i que veureu que hi ha un error, ja que no he pogut seguir amunt, volia baixar la Coulée sencera i al final res de res.

Total distance: 11243 m
Total climbing: 474 m
Total descent: -478 m
Download file: 2016-02-20.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix