Aquest matí de diumenge he sortit a les 7:30.

He pujat per la verda habitual i quan he trobat el camí a la dreta, cap a la verda que esta tancada, l’he seguit.

Un cop ha arribat a la verda que ve de Eine, he anat a l’esquerre, he seguit un camí que creua la pista blava i que segueix fins arribar de nou a la verda ampla que ve de dalt de tot.

He pujat un pel per la pista i he trobat un camí petit a mà dreta, he pensat de seguir-lo i he anat tirant, amb força neu i tot el ferro posat fins que m’he trobat que ha arribat a una altre pista, la blava que passa per sota del telecadira que esta tancada per falta de neu.

El camí ha seguit cap a l’esquerre, creuant la pista verda que he pedalat abans uns metres i el camí m’ha dut a creuar una pista blava que també esta tancada i al final d’un telearrastre que no obren mai a l’estació.

Des d’allà he anat pujant, ja per camí conegut i amb molta neu, fins arribar al telecadira.

Des del telecadira, cap a l’esquerre, per la pista que puja fins a l’inici de l’Enduro 4, després creua el telearrastre doble, i passa pel final de la pista negra, he seguit el camí un pel més fins que he trobat a mà dreta l’inici de la pista d’enduro 6.

No l’havia fet mai, he fet la Enduro 4 i enduro 5, la 6 i la 7 encara no. La 7 no tinc clar d’on comença, ja la buscaré.

La Enduro 6 es molt més llarga que les 4 i 5 que ja he fet, i un pel més dura.

Es molt divertida, quasi no s’ha de pedalar i permet baixar sense problemes a diferents velocitats.

He gravat un vídeo amb la GoPro de tot el recorregut, però he fet un petit resum d’un minut i mig, més que suficient per veure el tipus de terreny.

Només he trobat un punt que m’he acollonit i que he baixat a peu, quan arriba a la pista verda que l’ha de creuar, bàsicament, he vist gel i he pensat que em cauria. Un cop he baixat, he pensat que no n’hi havia per tan, així que el proper dia a sobre la bici tot el recorregut.

M’ha costat uns 50 minuts pujar i la baixada un pel més de 16 minuts, increïble i molt divertida, la repetiré segur, amb la Felt DD30 i a l’estiu amb la Cannondale Trigger 1 de 29, ha de ser més divertit fer algun salt.

En total m’han sortit 8,65km que he fet en una hora i 7 minuts, a una mitja de 7,7km/h, una velocitat màxima de 49km/h al final de la verda, ja arribant a la base del telecadira. En el meu cas, el consum energètic de 717 kcal, la mitja cardíaca de 142ppm i la màxima de 163ppm, el desnivell positiu de 405 metres i el negatiu de 361 metres.

La setmana vinent més, però per ara us deixo el track de la ruta d’avui.

Total distance: 8697 m
Total climbing: 407 m
Total descent: -364 m
Download file: 21_02_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix