Aquest matí de dilluns, que es Carnaval, però tan el David com jo, hem agafat festa a la feina, hem sortit amb bici d’hora, amb la intenció de pujar de nou al pla del telecadira i a mi em feia gracia baixar per sota del telecadira fins a la pista verda.

La pujada ha estat molt més còmode que ahir, tot i que les muntanyes de neu artificial que han quedat sense trepitjar per la retrac ens han fer la vida impossible, vinga a relliscar i sense tracció hem hagut de posar peu i pedalar uns metres més endavant.

Tot i amb això, hem pujat molt bé fins al telecadira.

Un cop a dalt, ens hem apropat a la caseta d’emergències per demanar si ens podien fer una foto i hem vist que la pista Enduro 5 començava just allà, així que hem fet canvi de plans i hem decidit agafar la Enduro 5 fins a baix de tot, ruta nova.

La neu que va caure ahir estava encara pols i amb el fred no ha tingut temps a gelar.

Hem baixat molt bé, hem gaudir molt.

La pega ha estat, i es veu al vídeo, que hi havia una clapa de gel amb neu a sobre que m’ha fet una mala passada i he tocat terra, però a part d’això, hem baixat perfectament fins a baix de tot.

La baixada ha durat un pel més de 20 minuts, però el vídeo son justament 3 minuts, no cal més, ja dona una idea de com es baixar per una pista d’enduro amb neu, molt divertit.

Després de la sortida amb bici hem anat a esquiar a Formigueres amb les 2 petites, ens ho hem passat molt bé, ha estat un dia rodó.

Per cert, algu pot tenir mandra de sortir a pedalar d’hora amb fred i neu, però que ho pensi de nou després de veure aquesta foto!

David i Raul telecadira spdf

En total m’han sortit 7,29 kilòmetres que hem fer en 1 hora justa, a una mitja de 7,2km/h, una velocitat màxima de 35,8km/h, un consum energètic en el meu cas de 565kcal, una mitja cardíaca de 137ppm i una màxima de 167ppm, el desnivell positiu de 328 metres i el negatiu de 334 metres.

Aquí us deixo el track, per si algu el vol fer.

Total distance: 7333 m
Total climbing: 333 m
Total descent: -340 m
Download file: 08_02_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix