Aquest matí de diumenge de Carnaval hem sortit el David i jo amb bici. Ell amb la seva KTM Bark 30 d’Enduro i jo amb la Felt DD30 Fatbike.

Aquest anit ha nevat i hem sortit de casa que encara nevava, molt poc, però encara queia neu.

Hem decidit fer un canvi de vestimenta, hem sortit amb guants d’esquí, no sigui que agaféssim fred baixant i per la resta, tot igual, menys el David que ha agafat el casc d’escalada per pujar amb el casc fins a dalt.

Estava tot molt maco, tot blanc i nevant, poc però nevant.

Ens ha costat bastant arribat fins a la cota 1900 on hi ha el final del telecadira, sobre tot al David, que amb la roda normal no podia pujar bé. Avui si que hem notat la diferencia entre la FatBike i la bici normal, jo he pujat molt més còmode que el David i jo no he hagut de posar per pujar, mentre que ell ha hagut de caminar en més d’un punt, no podia pedalar, li relliscava la roda de darrera i la roda de davant no era capaç de seguir en línia recte.

Un cop hem arribat a dalt, ens hem fet la foto de rigor, i hem decidit mirar de seguir pujant per la pista.

Als poc metres, hem trobat gel sota la neu i jo he aguantat, però el David ha caigut, en pujada, es a dir, en parat. No s’ha fet res, però s’ha endut un bon ensurt.

Hem continuat pujant, buscant els laterals de la pista per evitar gel, però com que pujàvem per camí amb neu no trepitjada, no per pista com abans, era més difícil. Hi havia llocs amb gel sota la neu, i el David no podia pujar amb la KTM, jo he anat fent sense problemes.

Al cap d’uns 300 metres, el David fart de posar peu i no poder pedalar, ha proposat tirar avall i no seguir pujant.

Lo he fet cas i hem baixat fins a l’inici de la pista d’Enduro 4. El pobre David ha patit molt baixant aquest metres, jo amb la FatBike he baixat sense problema, això si, sense tocar el fre per evitar relliscar.

He baixat jo primer per l’Enduro 4, l’inici de la baixada ha estat bé, però a la que hem agafat el desviament a la dreta cap al Cambre d’Aze i hem començat a baixar, la cosa s’ha complicat.

Jo amb la FatBike he anat baixant amb molta cura, i com que vaig baixar la setmana passada, sabia que no hi havia gel, però el David no les tenia totes.

Hem arribat al camí ample, i hem seguit baixant per agafar de nou el desviament de l’Enduro 4, el David ha caminat un pel més de la conte, així que hem decidit baixar per pista per evitar cap accident i fer-nos mal.

Hem baixat per la verda, i fins que no hem fet un canvi de bici, no he estat capaç d’entendre que la baixada amb la KTM del David es pot dir també “esport de risc”. La roda de davant no seguia la traçada, i la de darrera seguia la de davant. El David amb la Fatbike ha fet el comentari, ara si, això es una altre cosa.

Avui si hem notat la diferencia entre el neumàtic ample i el neumàtic estret de sec.

Hem arribat a la base de l’estació i cap a casa, molt contents i feliços per la sortida, ha estat molt bé. Hem vist un noi jove amb una Specialized FatBike també, al costat de casa i un noi al final del carrer amb una altre fat. Crec que aquest any comencen a veure’s més, tenen utilitat i son molt divertides.

En total ens han sortit 8,73km, que em fet en 1h9m, una velocitat màxima de 47,56km/h, un consum energètic de 617kcal, una freqüència cardíaca mitja de 76% i una màxima del 91%.

Aquí us deixo unes fotos de la sortida d’avui.

Aquí us deixo el track, es la ruta de la setmana passada, potser un pel més llarga perquè hem intentat pujar més, i la baixada diferent.

Total distance: 8789 m
Total climbing: 361 m
Total descent: -372 m
Download file: 2016-02-07.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix