Aquest cap de setmana he sortit sol, i només el diumenge, el dissabte descans obligat per l’osteòpata.

El dissabte vaig dedicar temps a mirar de deixar la Felt DD30 en condicions, he pujat la dinamomètrica i les eines i he invertit la potència, ara esta més alt ai em permet anar més còmode. També he ajustat el manillar, els frens i el canvi em van millor ara, i la tija la he pujat un pelet també, ara em trobo més bé. Li he posat el suport del Garmin Edge 705 a la potència i llestos.

La sortida d’aquest matí, com que he anat sol, ha estat la mateixa que vàrem fer el diumenge passat amb el David, pujar per la pista verda de l’estació de Eyne Cambre d’Aze fins arribar al telecadira, que esta a mil nou-cents i poc metres. Un cop allà, he seguit el cartell d’Enduro 4 fins arribar a l’inici de la baixada.

A diferencia del diumenge passar, avui he pujat amb ulleres, per la baixada, me les he posat (ulleres d’esquí) i he tirat avall.

La pujada per la pista verda m’ha costat més que la setmana passada, hi ha pitjor neu, i al fer calor, s’enfonsava la roda de darrera, com quan pedales amb fang. Hi havia molt més gel que la setmana passada, i en un parell de punts, he hagut de fer peu, ja que m’ha relliscat de darrera al pedalar pujant.

La baixada la he fet amb més cura que la setmana passada, veien com estava la pujada.

No hi ha hagut cap problema, però els llocs on hi havia gel i no hi havia altre opció que seguir recte, els he passat lentament i sense tocar frens, recte sense girar. M’he acollonit un pel en algun punt, tot s’ha de dir.

La baixada es molt maca i divertida, m’ho he passat molt bé. He acabat al mateix punt que la setmana passada, al final de la pista blava que empalma amb la verda i et dur a la sortida del telecadira. La pista d’Enduro 4 segueix, però hi ha les balles de protecció de les pistes a l’hivern, i no val la pena aixecar-les i passar per sota per una baixada de 8 metres mal contats.

En total m’han sortit 7,89km que he fet en 54 minuts i 53 segons, a una mitja de 8,6km/k, una màxima baixant de 35,7km/, m’ha fet un pel de por notar que la roda lliscava sense control per la neu, ja primavera, a primera hora. En el meu cas, el consum energètic de 603kcal, el desnivell positiu de 333 metres i el negatiu de 336 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 7901 m
Total climbing: 339 m
Total descent: -344 m
Download file: 31_01_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix