Aquest matí de diumenge hem quedat per sortir, una sortida curta ja que venia el David Bayona, el pare d’una amiga de la Vinyet que es van conèixer a la platja aquest estiu. Un noi de Manresa que habitualment sortia amb BTT i amb carretera per Manresa i que va patir un greu accident l’any passat amb bici i esta intentant recuperar la forma després d’un any llarg de molt poc exercici.

A les 7:30 estàvem al Caprabo el David, el Damià i jo.

Molt content de veure el Damià també, tants mesos sense saber res d’ell i que avui vingués sense avisar ha estat una agradable sorpresa.

El David volia conèixer el Garraf, alguns corriols em va dir.

Hem pujat la Fita, hem baixat els Holandesos i hem pujat a Jafra.

Baixada cap als Massets i hem pujat pel corriol que va paral·lel a la pujada encimentada que va a quatre camins.

Volia anar a fer Santa Susana, però he pensat que fer-li fer el GR5 cap a Can Grau des de Quatre Camins era un pel bestia, ja que ha vingut un pel ofegat en algun punt.

Hem baixat per la trialera que hi ha just darrera d’on arribem amb la pujada dels Massets i hem anat a buscar la carretera d’Olivella a Can Grau.

El David ja anava tocat, però teníem a tocar la pista d’Olesa de Bonesvalls, per tal la baixada de Santa Susana.

La pujada encimentada li ha cotat molt, fins el punt de que ha fet peu, però un cop ha estat més pla el camí, hem anat fent i hem baixat a Santa Susana.

La baixada es igual de bonica que sempre, hem gaudit molt el Damià i jo que la coneixem, el David li ha agradat, però la ha trobat massa llarga, a més s’ha de contar que ell dur una rígida de 29”, el Damià i jo anem amb dobles.

La tornada per Sant Pere de Ribes, passant per Olivella.

En total m’han sortit 41,76km que hem fet en 3 hores 25 minuts, a una mitja de 12,2km/h. Lents, però a bon ritme pel David.

En el meu cas el consum energètic de 2244kcal, la mitja cardíaca de 131ppm, molt baixa i la màxima de 174 ppm, la cadència molt baixa també, de 68 rpm. En desnivell positiu de 983 metres i el negatiu de 981 metres.

Aquí us deixo la ruta per si algú la vol repetir.

Total distance: 41734 m
Total climbing: 1074 m
Total descent: -1075 m
Download file: 11_10_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Demà més, a les 7:00 al Caprabo per anar a fer el Purgatori, sortida llarga i dura.

 

 

 

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix