Aquest matí havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, a les 7 encara es massa fosc.

Al final hem aparegut el Santi i jo, el Fer ha enviat un Whatsapp que no havia dormit bé i que no vindria.

A mi em venia de gust anat a pujar la pujada forta que hi ha tornant de la baixada de Santa Susana, la que et deixa a la pista de Can Grau a Olesa, un parell de revols abans de Can Grau.

Hem pujat la Fita, al Santi li ha costat, ha vingut amb la rígida i té la transmissió que li toca un canvi, li saltava molt sovint. Plats Rotor que no son econòmics que diguem, i segurament cadena, ha els ha demanat a bikeit.

He baixat pels Holandesos i hem pujat a Jafra, baixada pel corriol de darrera fins als Massets. Un cop allà, hem anat pel corriol que puja al costat del pi gro, un cop passada la cadena i hem anat a parar una metres més cap a Valles Altos des de Quatre Camins. Baixada per la trialera de darrera i pujada de nou fins al cementiri d’Olivella.

Com que el Santi ha de votar a Olivella, hem aprofitat per baixar des del cementiri per carretera fins a la plaça de poble i el Santi ha votat.

Després hem baixat pel corriol que hi ha darrera l’ajuntament fins a la pista que ens ha dut a l’inici de la pujada que volia.

Ha estat la segona vegada que l’he fet i m’ha costat molt, he posat el peu a terra varies vegades i una d’elles he hagut de caminar uns 3 o 4 metres perquè no podia pujar. Es molt dura, però suposo que es pot pujar tota a sobre la bici, es qüestió de pràctica i equilibri, molt d’equilibri.

Un cop hem arribat al cim, hem vist que a sobre de Sitges hi havia un núvol molt fosc i negre, es veien llamps i es sentien trons, es a dir, estava plovent a bots i barrals a Sitges.

A nosaltres ens ha començat a ploviscar, però res greu.

Hem agafat la pista cap a Can Grau, on ja plovia bé, i per carretera fins a la Plana Novella on el Santi s’ha quedat. Aquí ja plovia moltíssim, fins el punt que el Santi m’ha ofert dur-me a casa amb cotxe, però he pensat que entre que arribàvem a casa seva i fèiem, no valia la pena.

He seguit fins a Vallgrassa i al creuar la carretera que va fins al Rat Penat he parat en inflar la roda de davant, he punxat i el líquid ha fet la seva feina, però això no treu que he perdut un pel d’aire, i he hagut d’inflar 2 cops.

La baixada a Sitges ha estat amb molta pluja, però com que no fa fred, es porta bé, la roba molla enganxada al cos i les bones temperatures només fa que sigui incòmode, però res més.

He arribat a casa amb 40,21 kilòmetres que he fet en 3 hores exactes, a una mitja de 13,4km/h, una velocitat màxima de 47km/h, contant que la baixada de la Fita la he fet molt lent, em feia por de relliscar a la part amb ciment. En el meu cas, el consum energètic de 2184kcal, la mitja cardíaca molt baixa, de 133ppm. Es molt curiós que em costa molt pujar de pulsacions i baixo molt de pressa, això vol dir que el meu cor comença a estar en bona forma de nou. La màxima ha estat de 174 ppm, però poca estona, bàsicament a la pujada forta del dia, i només en algun punt. La cadència de 70 rpm, baixeta, però normal amb la pujada que hem fet, el desnivell positiu de 913 metres i el negatiu de 855 metres.

Total distance: 40095 m
Total climbing: 975 m
Total descent: -918 m
Download file: 27_09_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix