Aquest matí a les 7 estàvem en Josep Maria i jo al Caprabo per anar a fer el Purgatori.

El Fer que va dir que vindria, no ha aparegut, el Joaquin que ens va dir que estaria a dalt a la Fita tampoc ha vingut i el Santi que va dir que potser tampoc ha vingut. El Damià ja va dir ahir a la nit que tampoc vindria.

Així doncs hem anat fent en Josep Maria i jo. Abans d’arribar a “les bassures” he punxat a davant, he parat a posar aire abans dels caçadors i ha aguantat un pel.

En Josep Maria s’ha trobat baixant cap a Jafra que el fre de darrera no anava bé, hem seguit fent fins passats els Budistes que hem parat per veure que passava, ja que a més li feia soroll la roda.

Conclusió, no té res de pastilles de darrera, i el ferro li tocava el disc, així que hem decidit fer mitja volta i tornar. Ja farem el Purgatori més endavant.

Hem tornat per Vallgrassa i fins a Sitges.

La part bona es que ambdós hem arribat a casa que ambdues famílies encara dormien J

A mi m’han sortit 28,46km que hem fet en 1 hora i 41 minuts, a una mitja de 16,8km/h, hem mirat de fet pujar un pels les pulsacions anant a Vallgrassa, ja que hem fet la sortida més curteta, hem pensat que pujar un pelet el ritme podia ser bo pel cor. La velocitat màxima de 54,2km/h baixant la Fita, com sempre. El meu consum energètic de 1527kcal, la mitja cardíaca de 135 ppm i la màxima de 171ppm, la cadència de 77rpm, prou bona. El desnivell positiu de 684 metres i el negatiu de 642 metres.

Total distance: 28390 m
Total climbing: 737 m
Total descent: -696 m
Download file: 12_10_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix