Acabo de fer un Campdasens sol, l’objectiu era anar a un ritme ràpid, a veure que tal reaccionava el cos.

No ha estat malament, s’ha de dir que arribar fins al cim de sobre de Campdasens m’ha costat, sobre tot al ritme que he dut, però tot i que ho he arribat a fer un pel més ràpid, no em puc queixar.

M’han sortit, com sempre i des de la porta de casa, 27,25km que he fet en 1 hora 25 minuts. 58 minuts fins al cim de Campdasens, tot i que ho he fet en 56 minuts. La mitja de 19,2km/h, el meu millor temps es de 20,1km/h, es a dir 0,9km/h per sota avui del meu millor temps, no esta gents malament. La velocitat màxima de 54,4km/, suposo que baixant la Fita, com sempre. El consum energètic de 1377kcal, la mitja cardíaca altíssima, però es que he anat a “muerte”, em dona un 85% de mitja que son 154ppm i la màxima de 92% que son 175ppm, la cadència de 78 rpm, el desnivell positiu de 618 metres i el negatiu de 629 metres.

Total distance: 27133 m
Total climbing: 660 m
Total descent: -674 m
Download file: 25_09_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix