Aquest matí hem quedat a les 7 al Caprabo per anar cap a Les Gunyoles o a les 7:30 a l’entrada de Valles Altos, per agafar la carretera d’Olivella.

He anat sol fins a Ribes i allà he estat uns minuts fins que a aparegut el David de Vilanova.

M’ha fet molta il·lusió que vingués, aquest any només hem pedalat plegats la vegada que vàrem fer l’anada a Tarragona, i només una estona.

M’ha fet un pel de por, perquè esta molt en forma, tot s’ha de dir, que esta molt en forma amb running, no pas amb BTT.

M’ha dut tota l’estona amb el ganivet a les dents, la forma i el fons de córrer li han anat la mar de bé a la bicicleta, hem anat a un ritme molt alt fins a Les Gunyoles.

Ha estat divertit quan li dic: no aguantaré gaire a aquest ritme, i em contesta: jo tampoc. No hem baixat el ritme cap dels 2, m’ha costat seguir-lo, però es una molt bona llebre per dur a davant.

L’anada a Gunyoles ha estat bé, ens ha creuat una guineu que l’hem vist uns segons, molt bonica i bastant grossa. Un pel de fang dels dies que va ploure la setmana passada, però bé.

Hem vist, a l’alçada de Les Gunyoles, que Montserrat estava tot tapat. Aquesta nit han sortit els de la Matagalls a Montserrat, suposo que deuen estar arribant ara amb un pel de fred i d’humitat.

La tornada de Gunyoles es molt divertida i sobre tot molt ràpida.

Ens hem plantat de nou a Valles Altos a les 9 i poc del matí, hem volat, tot s’ha de dir.

Ens hem fet la foto de rigor i hem quedat de buscar un dissabte o un diumenge d’octubre o inici de novembre per fer un Montserrat, l’any passat no el vàrem fer i ha feia uns anys que ho fèiem com a final de temporada de bici. Aquest any hi tornarem de nou.

En total m’han sortit 45,24km que he fet en 2 hores 31 minuts, a una mitja de 17,9km/k, rapidíssim. La màxima de 50,1km/h, no tinc clar a on, suposo que tornant de les Gunyoles en alguna de les baixades fortes que hi ha. En el meu cas el consum energètic ha estat de 2360kcal, la mitja cardíaca de 146 ppm i la màxima de 171 ppm. La mitja un pel alta avui, però es que el ritme ha estat més alt del normal. La cadència de 80 rpm, clavada i perfecte. El desnivell positiu de 834 metres i el negatiu de 811 metres.

La setmana vinent més.

Total distance: 45075 m
Total climbing: 943 m
Total descent: -921 m
Download file: 20_09_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix