D’esquerre a dreta som el David, el Pedro, el Ramón i jo (Raül)

Ahir dilluns de Festa Major, em va venir de gust fer una nocturna aquesta nit i vaig enviar un email al grup per trobar-nos aquesta nit a les 21:00 al Caprabo.

Sorprenentment érem 4, m’ha fet molta il·lusió. El David m’ho va confirmar ahir “si tens una Lupichin, m’apunto” i el Ramón em va dir ahir que també vindria, la sorpresa ha estat veure el Pedro també.

La idea era fer un Campdasens, res complicat, una hora i mitja de ruta amb bon ambient, bona temperatura i a gaudir.

La pujada a la Fita ha estat dura, el Ramón ha començat a pujar a un ritme important i he mirat de seguir-lo. Dur una cadència molt lenta, i això li ha passat factura als últims metres penso.

A l’inici, ja veníem amb llum, tot i que no calia, ens ha passat un col·lega amb una 29 rígida que no em pogut veure ni la marca de la bici, venia pujant la Fita a un ritme infernal.

El David anava amb por per la pujada de Vallcarca a Campdasens, però la veritat es que crec que s’ha sorprès fins i tot ell, dur un ritme molt bo, ha pujat a Campdasens amb mi i deixant distància a la resta.

Hem arribat al cim, ens he fet la foto de rigor i de baixada, que havíem d’estar d’hora a casa.

La tornada es ràpida i divertida, si més no per mi.

El Pedro ens ha fet una demostració de força allà on es troba més còmode, la pujada a Campdasens no ha destacat, la baixada més o menys, però un cop hem començat a baixar la Fita s’ha posat a davant, ha agafat la drecera/trialera i jo m’he enganxat darrera seu, no he estat capaç de seguir-lo, tot i ser de nit i la primera nocturna amb Lupichin nova, ha baixat la trialera volant.

A les 22:35 estàvem de nou al Caprabo, jo personalment amb bones sensacions i crec que la resta també. Ens hem acomiadat un cop a dalt de la última pujada d’asfalt passat el pont i cap a casa, fins a la propera, hem de repetir alguna nocturna més.

En el meu cas m’han sortit 27,05 kilòmetres que he fet en una hora i 40 minuts, a una mitja de 16,1km/h, una màxima de 53,5km/h suposo que baixant a Vallcarca i un consum energètic en el meu cas de 1383kcal. La mitja cardíaca de 141 ppm, la màxima de 171 ppm, un bon ritme cardíac, no molt alt de mitja, però aeròbic, perfecte per cremar greix acumulat durant les vacances. La cadència de 72 rpm de mitja, el desnivell com sempre de 626 metres positius i de 633 negatius.

Total distance: 26961 m
Total climbing: 664 m
Total descent: -672 m
Download file: 25_08_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix