Aquest matí m’he llevat d’hora i he marxat en cotxe cap a Sant Feliu de Codines, havia quedat amb el Xavi per fer una sortideta.

He arribat cap a les 8:30 i en 10 minuts ja estava canviat i llest per sortir, el Xavi estava esperant-me amb tot a punt.

Hem fet una sortida de corriols, trialera de pujada i trialera de baixada, amb un paisatge molt diferent al que estem acostumats al Garraf.

En total m’han sortit 23,48km que hem fet en 2 hores 19 minuts, a una mitja de 10,1km/h, una màxima de 35,4km/h. En el meu cas el consum energètic de 1656kcal, la mitja cardíaca de 143ppm, la màxima de 172ppm, he estat una bona estona pujant i veient que anava entre el 90% i el 92%. La mitja de cadència de 67 rpm, el desnivell positiu de 630 metres i el negatiu de 686 metres.

Hem fet una trialera de baixada que ens ha costat uns 8 kilòmetres i uns 40 minuts baixant aproximadament, un corriol molt especial, anava pujant i baixant constantment, però amb alguna baixada interessant.

Total distance: 23574 m
Total climbing: 688 m
Total descent: -745 m
Download file: 21_08_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix