D’esquerre a dreta som en Raül (jo amb cara de pànic), el Pedro i el Joaquin

Aquesta nit hem quedat per fer una nocturna a les 21:00 al Caprabo.

He arribat a menys 5 i no ha aparegut ningú, he esperat uns minuts i he sortit Fita amunt.

A dalt de tot m’he trobat el Joaquin, que ja m’havia confirmat que vindria i que com que ve de Sant Pere de Ribes ens veuríem a dalt i el Pedro, que ha arribat una estona abans i com que no li agrada gent la Fita, ha decidit pujar-la al seu ritme i esperar a dalt.

A les 21:15 aproximadament he començat a pedalar cap als caçadors.

La baixada cap a Vallcarca ens ha dut una sorpresa divertida, el Pedro anava primer, però el Joaquin i jo veníem enganxats a darrera. Hem trobar un senglar molt petit i un de no tan petit corrent davant nostre, potser han corregut 4 o 5 metres, no gaire, però al córrer en la mateixa direcció que nosaltres els hem pogut veure uns segons.

Segurament fossin una mare i la criatura, ja que el mascle es bastant més gran.

Ha estat molt curiós, tot i que no es la primera vegada que veiem un senglar de nit, si que ha estat la primera, si més no per mi, que els hem vist uns segons, habitualment creuen la pista o els veus al lateral.

Hem arribat a Vallcarca i hem començat a fer la pujada de ciment cap a Campdasens.

M’ha costat molt, a mi particularment, ja que he sortit aquest migdia a les 13:30 i he fet un Gunyoles jo sol, a ritme i amb “pàjara” inclosa al kilòmetre 35 dels 44 que té en total la ruta. Tot i que al arribar a casa he estirat una miqueta i he menjat un plat de pasta, el cost no ha tingut temps de recuperar i la pujada la he fet a un ritme un pel més lent, tot i que en condicions.

El Joaquin que tenia por pel ritme, ha pujat com un llamp, amb un molt bon ritme.

Un cop a dalt, la pujada ja es fa més suau fins arribar a Campdasens. Ens hem trobat amb un airet que venia de Barcelona que ens ha agradat molt, veníem suats de la pujada i això ha ajudat a refrescar-nos.

La part final de la pujada, la que es de ciment, m’ha costat moltíssim, les cames ja no tenien res a menjar i els hi he dit al Joaquin i al Pedro que anessin fent i que m’esperessin a dalt per la foto. He pujat amb tot el ferro posat i m’ha costat molt fins i tot en aquestes condicions. El Joaquin ha arribat primer i el Pedro que es queixava ha arribat segon però amb no gaire distància, anem agafant forma.

Un cop a dalt la foto, la veritat es que la meva cara ha quedat amb els ulls oberts com si fos una pel·lícula de por. Això de fer una foto de nit, cansat i amb opció d’ulls vermells, té aquestes coses.

La baixada coneguda, ràpida i sense gaires problemes.

Les poques pujades que hi ha, han estat eternes per mi, les cames no tenien força i només tenia ganes d’arribar a casa i de sopar per recuperar.

Hem anat fent a ritme fins que a l’alçada de la Fita el Joaquin ha marxat cap a Sant Pere de Ribes sol pel mateix camí on ha vingut i el Pedro i jo hem baixat la Fita fins al Caprabo, aquesta vegada per pista i sense agafar la trialera de baixada, ja que jo no podia més i el Pedro tenia un lleuger mal d’esquena per haver carregat massa pes avui.

En total la nocturna ha estat de 27,16km que hem fet amb 1 hora 45 minuts, lent, molt lent per ser un Campdanses, però no he pogut anar més de pressa. Habitualment un Campdasens es una hora i mitja, però entre el pes que duc de més i el cansament, em dono per més que content. La mitja de 15,4km/h, la màxima baixant a Campdasens suposo, de 53,4km/h, el consum energètic de 1381 kcal, la freqüència cardíaca mitja de 135 ppm i la màxima de 164 ppm, molt baixes ambdues, però es que eren les cames que no podien més, el cor anava sobrat. La cadència de 73 rpm, el desnivell positiu de 622 metres i el negatiu de 641 metres.

Com que aquest matí he fet un Gunyoles, en el meu cas el resum del dia ha estat de 71,66km que hem fet en 4 hores 28 minuts, a una mitja de 16km/h i un consum energètic de 3510kcal, hem de contar que he agafat una “pàjara” interessant que m’ha passat factura, la mitja cardíaca de 144ppm i la màxima de 172 ppm, del matí a Les Gunyoles, el desnivell positiu de 1429 metres i el negatiu de 1457 metres. No em puc queixar de kilòmetres avui.

Diumenge més.

Track de Campdansens d’avui

Total distance: 27062 m
Total climbing: 666 m
Total descent: -685 m
Download file: 03_09_2015_Campdasens.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Track de Les Gunyoles d’avui

Total distance: 44292 m
Total climbing: 921 m
Total descent: -932 m
Download file: 03_09_2015_Gunyoles.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix