Val d’Aran dia 1 en carretera

Era Bordeta – Bossòst – Port de Portillon – Bagneres de Luchon – Garin – Col du Peyresourde, i tornada.

Avui 16 d’ agost volia fer la primera ruta pirenaica a l’ Aran. La idea era fer el Port de Portillon per proximitat i desprès improvisar en algun altre port francès, i finalment he optat pel Peyresourde, un altre clàssic del Tour de França.

Així, a un quart de 9 surto amb un ambient bastant fred d’ Era Bordeta en direcció a Bossòst, a 4 km, i ja des d’ allà s’ inicial l’ ascensió al Port de Portillon, que arriba a 1291,8 metres d’ alçada, i catalogat de 1ª categoria per uns i de 2ª per altres. La veritat és que la vessant catalana no és excessivament dura, son uns 8,6 km i un desnivell de 585 metres. Aquest port és un dels clàssic del Tour de França, i la Volta a Espanya també hi ha passat un parell de cops; el 2014 durant el Tour l’ ascensió la va guanyar un tal “Purito” Rodríguez, però hi han guanyat ciclistes com Laurent Jalabert i Tony Rominger; tot un clàssic des del 1957.

La pujada és espectacular, tant les vistes com l’ asfalt i les indicacions de desnivell, altitud i tot un tipus d’ informació a cada km que passava. Gens trànsit i unes condicions climàtiques perfectes, tot i que al km 2 d’ ascens ja anava sufocat… Els passos de corba eren de desnivell mig (fins al 14%), tot i que la mitja rondava el 8 -9% durant tota l’ ascensió.

Un cop dalt foto de rigor i m’ abrigo per al descens. Ja de baixada, la carretera era molt dolenta : graveta, pegats i ni tan sols línia divisòria de carrils; la veritat és que els francesos tenen les carreteres pirenaiques en molt males condicions, com a mínim la dels ports de muntanya, així que un suspens per a ells….

Finalitzats els 10km de descens arribo a Bagneres de Luchon (poble agermanat amb Sitges); allà dubto on anar ja que la meva intenció era fer el Col du Balès, i vaig preguntant fins que un senyor m’ indica de com anar; miro de memoritzar les 15 indicacions que em dona i vaig tirant, i veig que la meva comprensió del francès encara és bona .

Ja des de Bagneres de Luchon el desnivell comença a ser important i arribat al trencant que separa els dos ports veig les distàncies i escullo la ruta del Peyresourde, més curta i amb millor asfalt. No tenia coneixement , però resulta que és un dels port mítics del Tour de França i de primera categoria : la primera ascensió que va fer la volta francesa va ser al 1910 i des de llavors s’ ha pujat 64 cops, i hi ha guanyat gent com Robert Millar o Claudio Chiappucci o el gran Bernard Hinault.

Des de Luchon el port té una distància d’ uns 15km i un desnivell de 939 metres. Trobo molt de trànsit, hi han varies estacions d’ esquí al voltant i moltes activitats on gaudir de la natura, de manera que hi han molts cotxes amunt i avall; a més, es passa pel centre d’ alguns pobles. El sol ja dona de valent tot i que bufa una xic d’ airet fresquet que fa passar millor l’ estona.

A partir del trencant de Garin que porta directament a l’ estació d’ esquí de Peyragudes el trànsit és quasi de ciclistes i de gent que es llença en parapent, ja que la zona és molt maca per a la pràctica d’ aquest esport. Finalment arribo a l’ estació d’ esquí, i pràcticament sense temps em dono la volta, no vull arribar gaire tard i encara em toca fer un altre cop el Port del Portillón per la banda francesa.

La baixada del Peyresourde és molt ràpida tot i passar entre pobles i les clapes de l’ asfalt i de seguida arribo a Luchon de nou, recordava bastant bé com fer la tornada i he trobat força indicacions. Havia llegit que l’ascensió del Portillón per aquesta banda es feia més dura, i en realitat així ha sigut; entre la calor, el desnivell que portava i que les darreres setmanes he fet molt poca bici se m’ ha fet llarg. A baix del port he trobat gent que venia en cotxe només per a fer aquest tros de 10km o alguns fins i tot que la família els esperava amb el cotxe dalt. He anat xino xano i un cop coronat m’ he llançat fins a Bossòst gràcies al bon asfalt; des d’ allà he tornat fins a Era Bordeta.

Ha sigut una molt bona ruta, de pocs km però força desnivell: en total m’ han sortit 67km i un desnivell de 2600 metres (segons Runedia), però crec que en realitat deuria rondar els 2400 metres.

Salut!

Mario

Digues si t'ha agradat

Comparteix
Mario Bernardó

About the author

Mario Bernardó

Leave a Reply


Este sitio usa MATA-HOYGAN para eliminar el Lenguaje HOYGAN y Censurar el Lenguaje Obsceno.