Ja de vacances,  a Villanueva de Jiloca,  després de la migdiada,  m’han vingut ganes pujar amunt amb bici.

M’he canviat i he sortit a les 18:30 aproximadament.

He pujat a Villa Jabalí, la caseta dels caçadors de Villanueva.

La pujada es dura,  però en tenia ganes. He seguit pujant fins al creuament de l’ermita d San Lamberto,  la pujada es encara més dura.

Un cop a dalt,  he vist un tallafocs i he pensat “perquè no?” i m’he encigalat muntanya amunt.  La última part,  a peu,  per descomptat.

Un cop a dalt,  foto d’un paisatge ben maco i can a través fins a trobar una pista que creia que hi havia i que si hi havia,  però més lluny del que m’havia imaginat.

He sortit de la finca per una pista que dur a la carretera principal,  he creuat la carretera i he anat a buscar, paral·lel a la carretera una pista que vaig veure ahir quan veníem.

La pasta estava uns 50 metres a l’esquerra del puc on he anat a parar,  baixada entre pins amb molta inclinació,  sense camí,  però sense pedres,  només pinassa. Em camí dur al cementiri de Nombrevilla.

D’allà he anat per la pista que cau a mà esquerre de la carretera fins a la presó i dels de la presó hi ha una pista a ma esquerre que acaba a la riera,  que al estar seca es por baixar.

La baixada interessant,  aquell tipus de ferm que enfonsa la bici i fa que vagi lenta.

Al final de tot he trobat camí conegut,  la tornada al poble des de Daroca per sota el riu,  amb 10 minuts era a casa.

En total m’han sortit 20,57km que he fet amb 1h22m a una mitja de 14,88km/h, una màxima de 48,37km/h i en mitja cardíaca de 75% una màxima de 93%. La cadencia 73rpm, el meu consum energètic de 838kcal.

Demà més i millor

image

Total distance: 20522 m
Total climbing: 366 m
Total descent: -367 m
Download file: 01_08_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix