Aquesta nit hem fet un Campdasens el Gaizka i jo.

He enviat una convocatòria a mig matí per si hi havia algú més que volgués venir, però al final hem sortit els dos sols.

M’ha fet molta il·lusió que vingués el Gaizka, aquest any encara no havíem sortit plegats, té massa feina.

Ruta coneguda, molt maca de nit, amb bona temperatura i bones sensacions.

El diumenge vàrem fer Vallcarca de tornada i entre ahir i avui ha passat una màquina que ha deixat tota la fita i gran part dels camins plans i plens de polsim, suposo que de tan en tan s’ha de fer, però molesta molt als ciclistes.

En total m’han sortit 27,57km que hem fet en 1 hora 49 minuts, a una mitja de 15,1km/h una màxima de 52,6km/h, en el meu cas un consum energètic de 1424 kcal, una mitja cardíaca de 133 ppm, una màxima de 171 ppm, una cadència mitja de 69 rpm i el desnivell positiu de 632 metres i el negatiu de 633 metres.

Digues si t'ha agradat

Comparteix