Aquest matí he sortit sol, cap a les 8 amb ganes de trobar unes antenes que hi ha a un cim pel lluny del poble.

He baixat fins a Daroca,  pel camí de sota el riu,  he pujat a Retascon i d’allà,  un cop he arribat al pla,  he anat pedalant fins a Mainar.

Aquí he hagut d’anar a la dreta,  deixant de banda la carretera nacional i buscant com creuar l’autovia.

De anat a parar a Villareal de Huerva i he deixat l’autovia a ma esquerra.

He anat pedalant buscant una pista que puges a les antenes i me colat,  he agafat una pista que m’ha dut fins a Cerveruela,  tot i que no hi he arribat.

He fet mitja volta i fins a Mainar he tornat pel mateix camí,  un cop allà he agafat una pista tipus camí rural cap a Codos i he anat fent a l’esquerre per arribar de nou a Retascon,  però sense agafar el mateix camí.

La pista s’ha acabat i he seguit per un camp de cereal ja recolectat fins trobar una pista de nou i he acabat tornant un tros pel mateix camí d’anada,  fins a Retascon.

He baixat a Daroca,  però he anat per la mina,  evitant creuar el poble de nou.

Després de la mina he arribat a Villanueva de Jiloca pel camí de sota el riu,  com a primera hora.

En total m’han sortit 60km que he fet amb 3h 16m, a una mitja de 18,32km/h.  Em meu consum energètic de 2428kcal, la mitja cardíaca de  71% la màxima 88% i la mitja de cadència 77rpm. La ruta es molt més suau que ahir la tarda, hem de contar que el desnivell positiu ja estat de 547 metres,  preu això una mitja tan alta.

Total distance: 59856 m
Total climbing: 739 m
Total descent: -752 m
Download file: 02_08_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix