Aquest matí a les 7 estàvem al Caprabo el Fer, el Santi i jo, amb poques ganes, tot s’ha de dir.

Hem pujat la Fita i hem agafat el GR5 cap a la Pota de Cavall, hem pujat i baixat la trialera fins arribar a l’inici del GR92 que va a la Cova Negra i d’allà hem pujat fins a Jafre, on he hagut de parar perquè la roda de darrera estava amb falta d’aire, ja que el líquid tubeless estava un pel sec.

Al final no he posat càmera, un pel d’aigua del Camelback i llestos, ha aguantat.

El Fer anava molt cansat, el Santi havia d’estar a casa d’hora i a mitja m’anava bé, així que hem anat fins a la Plana Novella, d’allà fins a Vallgrassa i fins a Campdasens, baixada a Vallcarca i tornada cap als caçadors amunt.

Molta calor, el sol ha començat a escalfar molt. El Fer anava molt mort i un cop al cim, el Santi ha marxat cap a casa i el Fer i jo hem baixat cap a Sitges. Ell ha marxat a Sant Pere de Ribes al cap d’amunt de la Fita, jo he baixat avall.

Molta trialera, velocitat lenta, però ha estat una bona sortida.

A mi m’han sortit en total 33,98km que he fet en 2 hores 46 minuts, a una mitja de 12,3km/h amb una velocitat màxima de 53,4km/h i en el meu cas un consum energètic de 1829kcal. La mitja cardíaca de 131 ppm, la màxima de 173 ppm, la cadència molt lenta de 68 ppm, el desnivell positiu de 846 metres i negatiu de 850 metres

Us deixo la ruta d’avui per si algu la vol repetir.

Total distance: 33991 m
Total climbing: 896 m
Total descent: -902 m
Download file: 19_07_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix