Aquest matí hem sortit el Santi i jo, vaig fer una convocatòria d’urgència el divendres, avui diumenge no m’anava bé sortir, però al final, sortint molt d’hora he pogut estar d’hora a casa.

A les 6:30 sortia del Caprabo, a les 7:00 estàvem a Can Lloses, hem anat cap a Can Suriol per la pista de sempre, i d’allà cap a Les Gunyoles. Tornada per L’Arboçar de Dalt, i fins a la urbanització que hi ha a mà esquerre camí d’Olivella, tornada pel mateix camí.

Es una ruta ràpida, rodadora i sense cap perill. Es pot fer amb 2 hores i poc anant a ritme i amb 2 hores i molt anant tranquils.

M’han sortit 45,28km que hem fet en 2 hores 43 minuts, a una mitja de 16,6km/h, amb una màxima de 44,6km/h, un consum energètic en el meu cas de 2027kcal, una mitja cardíaca de 134 ppm, la màxima de 166 ppm, la cadència mitja de 77 rpm, i el desnivell de 842 metres positiu i de 834 metres el negatiu.

La bici ja esta en condicions després de passar per BikeIT dilluns passat obligatòriament. Després de 3 dies de trialeres a Osca, li calia una posada en condicions.

La cadena nova, una XT de 10 velocitat, la vella tenia més de 4mil kilòmetres i estava molt donada. El desviador de darrera té joc, però a BikeIT m’han dit que el puc estirar un pel més, suposo que l’hauré de canviar de cara a final d’any. El mateix passa amb els rodaments BB30 del Pedalier, canten un pel, però els allargaré uns kilòmetres de més, tot i que s’han de canviar. El desviador de davant va agafar al quadre amb una peça de Cannondale, la KP291 que es va doblegar, per això no anava bé. L’han adreçat, però com que es d’alumini, el consell es canviar-la, així que n’he demanat una de nova i vaig amb l’adreçada mentre no arribi la nova. La roda de darrera li han canviat tots els caps de radi i 4 radis. Han desmuntat la llanta, i l’han adreçat posant-s’hi de peu, l’hem pogut salvar. Radiada nova i ja en condicions. Falta revisar la tija telescòpica, no han tingut temps, així que he sortit amb una rígida que m’han deixat i per ara bé. El suport del GPS que es va trencar, el muntaré de nou aquesta setmana, m’ha d’arribar a mitjans de setmana.

Total distance: 45098 m
Total climbing: 946 m
Total descent: -939 m
Download file: 28_06_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix