Aquest matí de dissabte hem sortit el Santi i jo, a les 7:30 al Caprabo amb la idea d’estar a les 9 a casa de nou.

El Santi ha vingut amb la rígida de carbó de 26, la que no té amortidor a davant tampoc. Li ha fet un tunning amb un neumàtic Maxxis Highroller 2.35 a davant, seient de carbó sense coixí i un manillar pla de carbó també.

La veritat es que molt còmode no sembla, però ha anat a un ritme molt més ràpid del normal.

Hem anat fins a la Trinitat i hem baixat a Vallcarca. El corriol que hi ha per baixar esta un pel fet malbé per anar amb bici i per postres, els revolts son molt tancats i, o en saps molt, que no es el meu cas o has de posar peu massa cops.

El Santi ha baixat millor, ell aixeca la roda de darrera als revols i adapta la bici, jo no en sé.

Pujada a Campdasens i hem tornat a corre cuita, era un pel tard. Ell ha anat cap a Jafra pels Holandesos (casa nova) i jo cap a Sitges per la Fita.

En total m’han sortit 26,71km que he fet en 1 hora i 41 minuts, a una mitja de 15,7km/h. La velocitat màxima de 58,9km/h, suposo que baixant la fita. La mitja cardíaca de 146 ppm i la màxima de 169 ppm, prou bé ambdues. La cadència de 77 rpm i els desnivells de 677 metres positius i de 683 negatius.

Demà diumenge a les 7:30 a la Plaça de la Vila a Sant Pere de Ribes, per qui vulgui sortir.

La setmana vinent fem la sortida de 3 dies a Osca, ens ho passarem bé.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix