Aquest matí hem quedat a les 7 al Caprabo o a les 7:30 a Sant Pere de Ribes, mitja hora abans del normal, a les 6 del matí ja es de dia i això ens permet anar més tranquils per arribar a les 11 a casa.

A les 7:05 érem el Damià i jo a Sitges i hem anat cap a Sant Pere de Ribes on ha aparegut el Santi a les 7:20. El Fer no ha aparegut i a les 7:45 m’ha dit per WhatsApp que no es trobava bé, que tiréssim.

Hem anat per carretera cap a Olivella fins arribar al desviament que agafem habitualment que ens dur per pista fins a sota Can Suriol, just al pont que hi ha sobre la riera anant cap a Olivella.

Allà hem anat ciclant cap a Olivella. Un cop allà, ens hem adonat que el Santi no venia, i hem fet mitja volta. Hem trobat el Santi sota el pont esmorzant, no ens ha vist i ha decidit parar fins que tornéssim.

Avui el Santi venia molt fluix de forces, diu que ha dormir poc i que ha treballat molt aquesta setmana.

Hem agafat la pista que tornem habitualment quan fem la baixada de Santa Susana, però ens hem desviat a l’esquerra després de la primera cadena, anant a creuar la riera i a seguir un camí que estava molt tapat avui, ens ha costat molt d’anar ciclant amb condicions, tota l’estona teníem “plumeros” a la cara.

Al final de tot hem arribat a Santa Susana, que pertany a Avinyonet Nou (abans Avinyonet del Penedès), d’allà baixada a la dreta per agafar un corriol ràpid i divertit que ens dur a la pista que va de Can Gran a Olesa de Bonesvalls.

Hem esperat el Santi molta estona, ha vingut molt mort. Ens ha demanat de fer la foto pel blog i que seguíssim nosaltres, que estava massa cansat per seguir el nostre ritme, que pararia a esmorzar i que aniria fins a la Mola per baixar la trialera i cap a casa.

Així ho hem fet, ens hem acomiadat a les 10:00 d’ell i hem anat ciclant de tornada cap a Can Grau. M’ha costat molt de seguir el Damià, es quasi impossible pel meu nivell poder seguir-lo, avançar-lo es impensable, ara per ara per mi.

De Can Gran hem anat a Quatre Camins pel GR5, hem baixat als Massets de Dalt per pista ampla, i hem anat tornant per la pista ampla fins a La Fasina, els Caçadors i Sitges de nou.

Ens hem trobat un 4×4 a l’alçada dels caçadors que no ens ha deixat avançar-lo i que hem hagut d’anar darrera seu tota l’estona. Hem quedat ben plens de pols, cada cop que fèiem una intentada per avançar, accelerava, així que hem deixar un pel de distancia per tal de poder arribar vius a Sitges i llestos.

En total m’han sortit 49,13km que hem fet en 3 hores justes pedalant, a una mitja de 16,3km/k, amb una velocitat màxima de 50,4km/h, suposo que baixant de Quatre Camins als Massets de Dalt, en el meu cas un consum energètic de 2304kcal, la freqüència cardíaca mitja de 135 ppm i la màxima de 166 ppm, la cadència mitja de 81 rpm, el desnivell positiu de 961 metres i el negatiu 935 metres.

Si voleu seguir la ruta d’avui, aquí la teniu. Conteu que hi ha un error, ja que hem anat cap a Olivella i hem tornat a buscar el Santi, per tan poden haver-hi un parell de kilòmetres que passen pel mateix lloc 2 vegades.

Total distance: 49043 m
Total climbing: 1070 m
Total descent: -1045 m
Download file: 17_05_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix