Aquest matí a les 7:30 he sortit cap a Sant Pere de Ribes, no hi havia ningú al Caprabo, he trobat el Santi a mig camí i hem anat cap a Sant Pere de Ribes on ha aparegut el Mario en una estona, hem anat cap a Vilanova els tres.

El Mario feia 8 mesos que no agafava la bici, però li ha posat aire a les rodes i llestos, per la resta, perfecte.

No hi havia ningú a la Mahle a Vilanova, així que els 3 hem anat fent via cap als Balcons, d’allà baixada cap al Pantà de Foix per la trialera i un cop hem fet la volta al Pantà hem tornat per Castellet fins a La Casa Alta, ja a Vilanova, baixada fins al final dels Fons de les Oliveres i hem anat cap a Vilanova, anar cap a Canyelles ens hagués augmentat molt la ruta, i ha venien justos.

De Vilanova cap a l’antic Casino de Barcelona, després a l’hospital els Camils i allà el Santi i el Mario han fet via cap a Sant Pere de Ribes mentre jo he anat fent via de tornada per Puigmoltó, l’Autòdrom i ja pels passeig fins a casa.

A mi m’han sortit 54,55km que he fet en 3 hores 28 minuts, un pel lent, però prou bé. La mitja de 15,7km/h ciclant, no es conten les parades. La velocitat màxima de 46km/m, el consum energètic de 2532 kcal, la mitja cardíaca de 130 ppm i la màxima de 168 ppm. La cadència de 76 rpm. El desnivell positiu de 954 metres i el negatiu de 979 metres.

Aquí us deixo la ruta per si la voleu fer.

Total distance: 54326 m
Total climbing: 1048 m
Total descent: -1071 m
Download file: 10_05_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix