Aquest matí a les 7:30 estàvem el Damià i jo al Caprabo, a les 7:40 havíem quedat amb el Santi a mig camí entre Sitges i Sant Pere de Ribes, allí estava i amb el Fer a les 8:00 a Can Lloses, ha arribar 8 minuts tard, normal amb ell.

El Fer ens ha sorprès, ha vingut amb una Lapierre ZESTY AM 327 de 27,5 realment espectacular. Bici nova amb recorregut de 160 per una sortida pistera, no era el més adient, però es bici nova.

Hem anat pedalant per carretera primer i per pista després fins arribar a Les Gunyoles. Es una ruta coneguda, ràpida i que aporta poc, es molt pistera i un pel avorrida.

Un cop a Gunyoles ens hem anat a la dreta, cap al plà de Vilafranca del Penedès. Era la primera vegada que el Fer feia aquesta ruta.

Hem anat ciclant fins a Sant Miquel d’Olèrdola on ens he trobat amb una cursa, la Cubelles 2015. Es poc agradable ciclar on hi ha una cursa, molestes i el teu ritme no es el mateix, no durs els mateixos objectius.

Hem anat seguint la ruta i hem vist passar els primers, tots amb bicis rígides, de 29 polsàdes, totes amb 1×11 i totes de molt de nivell, bicis el que diríem “cares” o per sobre de 4mil euros.

Hem anat fent plegats amb ells fins arribar a la carretera on el Damià ha girat cua per temps, havia d’estar a les 11 a casa i al ritme que dúiem, les 11 a casa era un pel just.

Hem seguit fins arribar a l’inici del pic de l’àliga, on hem decidit seguir recte per una trialera que hi ha molt tapada, però que ens venia de gust als 3 fer-la, sobre tot al Santi i el Fer un pel més expectatiu, no anava gaire còmode amb la Lapierre.

El primer tros estava molt tapat, però ha estat molt bé, sort que el Damià no ens ha seguit, ens hagués deixat de parlar amb mesos si el fiquem per aquest camí.

Un cop hem arribat a baix, hem trobat que la cursa de Cubelles seguia el mateix camí, que havíem agafat una drecera.

Ens hi hem estat una estona, veien com passava la gent i fent temps mentre el Fer apretava la direcció de la bici, s’havia afluixat i per això no anava bé. Un cop més forta, tot ha anat molt millor.

Hem seguit avall, al mateix ritme de la gent de la cursa, es corriol, just al fons de les Oliveres, corriol conegut i per nosaltres que duem bicis dobles molt més còmode, els corredors tots amb rígides no anaven gaire còmodes pel corriol.

Al final de tot hem anat cap a Vilanova i ens hem adonat que la cursa anava per l’últim corriol que hem agafat, deu ni do l’exigència de la cursa aquest any.

Hem anat plegats avall fins que hem tocat pista ampla on hem anat cap a Vilanova ja sols, sense corredors.

D’allà cap al Casino i cadascú cap a casa seva, el Fer i el Santi han anat cap a Sant Pere de Ribes a l’alçada de l’hospital Sant Camil i jo he anat cap a Sitges.

La ruta ha estat llarga, a mi en total m’han sortit 56,58 kilòmetres, que hem fet en 3 hores 42 minuts a una mitja de 15,3km/k, amb una velocitat màxima de 44,1km/h i un consum energètic en el meu cas de 2702kcal. La mitja cardíaca de 131 ppm i la màxima de 163 ppm, la cadència de 76 rpm, el desnivell positiu de 993 metres i el negatiu de 995 metres.

Abans d’arribar a casa, a comprar unes flors, avui es el primer diumenge de maig, per tant el dia de la mare.

Us deixo la ruta d’avui, per si algú la vol seguir.

Total distance: 56430 m
Total climbing: 1130 m
Total descent: -1131 m
Download file: 03_05_2015.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix