Aquest matí hem sortit el Santi i jo només, la idea estava clara, anar fins a La Mola i baixar el GR que hi ha just abans d’arribar-hi, una trialera que vàrem fer a peu el Santi i jo al Febrer de pujada.

A les 7:30 he sortit del Caprabo, he esperat uns minuts per si venia algú, tot i que ja m’he imaginat que no. Pujada La Fita a ritme, baixada a Jafra pels Holandesos, pujada als Massets per la pista normal i el Santi estava al cap d’amunt esperant-me.

Hem agafat el GR5 cap a Can Grau de pujada, de Can Grau cap a l’Avenc de l’Esquerra i d’allà hem agafat el desviament pel GR que hi ha a mà dreta, la pujada es molt dura pel tipus de paviment, però després de posar el peu a terra un parell de cops hem aconseguit pujar sense problema.

Hem arribat a La Mola bastant lleugers i d’allà, després de la foto de rigor, ens hem decidit a baixar la trialera que esta marcada com a GR.

La vàrem pujar al Febrer, amb la bici a l’espatlla una bona estona.

La baixada es factible, dura i tècnica, però es pot fer quasi tota a sobre la bici. Jo he posat el peu unes quantes vegades, però la propera vegada que la baixi ja serà diferent. El Santi per descomptat, ha baixat com si fos pla, habitualment amb ell.

Aquí teniu un vídeo de la baixada de la trialera de La Mola.

Un cop avall, cap a Can Grau, GR5 de tornada cap a Quatre Camins i trialera de baixada cap als Massets de Baix.

Hem agafat el camí de la Cova Negra per tornar cap a Sant Pere de Ribes.

M’he caigut just abans d’arribar a la riera per segona vegada, en un punt on, contant la d’avui, he caigut 3 cops! He sortit disparat per davant de la bici, he donat la volta.

La resta del camí senzill, hem arribat al creuament de Mas Alba i el Santi ha marxat cap a casa i jo cap a Sitges.

Aquí teniu la ruta per si algú li ve de gust fer-la.

Total distance: 39816 m
Total climbing: 1141 m
Total descent: -1137 m
Download file: 01_05_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix