Aquest matí de diumenge hem sortit el Santi i jo, la resta no han aparegut.

Ens hem trobat a Sant Pere de Ribes a les 8:00

Hem anat cap a Vilanova per darrera el castell i d’allà hem anat fins al Pantà de Foix passant per la Casa Alta i buscant corriols sense haver de pujar als Balcons. Del Pantà hem tornat a Vilanova per carrereta i hem anat fins el Far per anar cap a Sitges per la costa.

Ha estat una ruta prou divertida, tot i que a ritme de actualitzar que passa al mon, es a dir, sense pressa i gaudint.

En total m’han sortit 47,64km que hem fet en 2 hores 55 minuts a una mitja de 16,3km/h i una velocitat màxima de 45,5km/h. En el meu cas el consum energètic de 2130 kcal, la mitja cardíaca de 133 ppm i la màxima de 169 ppm. La cadència de 76 rpm, el desnivell positiu de 819 metres i el negatiu de 835 metres.

La setmana vinent jo agafaré vacances, fins el proper no tornaré a sortir, però espero que surtin la resta el diumenge.

Us deixo la ruta d’avui per si algú la vol fer.

Total distance: 47465 m
Total climbing: 898 m
Total descent: -912 m
Download file: 19_04_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix