Aquest matí hem quedat a les 7:30 al Caprabo i a les 8:00 a l’antic ajuntament a Sant Pere de Ribes.

El Damià em va dir ahir que si no fèiem gaire trialera vindria, així que com que la ruta estava per definir, no hi ha hagut problema.

El Fer ha fallat, m’ha enviat un missatge que s’ha venut la Felt i que no ha tingut temps de posar la Lapierre en condicions per sortir, així que hem sortit el Damià i jo sols.

La pega de sortir amb el Damià, es que tot i que ahir va fer 49 anys, esta fet un fideu i es tot muscle explosiu.

Vas pedalant tranquil·lament i de cop, fa una esprintada i et quedes a darrera, no el pots seguir. Es plenament explosiu, però segueix estant molt en forma.

Hem anat cap a Olivella des de Sant Pere de Ribes, d’allà hem anat tornant cap a 4 camins, hem baixat als Massets, la Fasina i amunt per Jafra fins a la Plana Novella, d’allà a Vallgrasa i tornada.

En total a mi m’han sortit 44,32km que hem fet en 2 hores 37 minuts pedalant, a una mitja de 16,9km/h, amb una velocitat màxima de 51,6km/h. En el meu cas, el consum energètic de 2111kcal, la mitja cardíaca de 142ppm i la màxima de 166 ppm. He anat tota l’estona per sobre del que m’hagués agradat, però això, amb el Damià, es impossible. La cadència perfecte 82 rpm, el desnivell positiu de 933 metres i el negatiu de 953 metres.

La setmana vinent més.

Total distance: 44133 m
Total climbing: 1024 m
Total descent: -1044 m
Download file: 12_04_2015_history.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix