Aquest matí havíem quedat a les 8 al Caprabo, a les 8 d’horari d’avui que hi ha hagut canvi d’hora aquesta nit.

El David de Vilanova m’ha enviat un missatge de matinada que no vindria, anava cansat i no ha pogut dormir bé, té sentit, això de treballar per torns ha d’afectar al son segur.

Hem estat esperant fins a les 8:15 i hem sortit el Fer i jo sols.

Fa temps que no ens veiem, un parell de mesos llargs i a mi personalment m’ha fet molta il·lusió que vingués.

Hem fet una sortida d’inici de temporada, pujada la fita, baixada pels Holandesos cap a Jafra, pujada per darrera dels Massets, baixada per la trialera de rigor i fins a Olivella. D’allà hem anat fins a la carretera d’Olivella a Sant Pere de Ribes i hem anat tornant a poc a poc.

El resum de la sortida, ens hem posat al dia fent “safreix” i ens hem adonat que ens cal començar a sortir més, que estar sense agafar la bici uns mesos passa factura. Anàvem els 2 molt morts, però ens ho hem passat bé.

La setmana vinent no sortirem, hi ha els dies de vacances de Setmana Santa, però a partir del cap de setmana vinent, hem de començar a agafar ritme de sortir els diumenges, sinó no arribarem en forma a la sortida llarga de la segona setmana de juny per la banda aragonesa dels pirineus.

En total m’han sortit des de Sitges 33,27 kilòmetres, que he fet en 2 hores 20 minuts pedalant, a una mitja de 14,2km/h, una màxima de 44,6km/h, en el meu cas un consum energètic de 1658kcal, amb una mitja cardíaca de 145 ppm i una màxima de 172 ppm, la cadència com sempre de rellotge, a 80 rpm. El desnivell positiu de 756 metres i el negatiu de 780 metres.

Aquí us deixo la ruta per si la voleu repetir.

Total distance: 33155 m
Total climbing: 842 m
Total descent: -867 m
Download file: 29_03_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix