Aquest matí hem fet la primera sortida oficial del 2015.

Al final només érem el Santi i jo, la resta entre una cosa i l’altre no han vingut.

Hem quedat a les 7:30 al Caprabo i amb el Santi a les 8:15 a Quatre Camins.

M’he creuat amb el Santi pujant cap als Massets de Dalt i hem anat fent amunt ja plegats.

Feia molt de fred, la veritat es que he sortit amb guants prims pensant que n n’hi hauria per tan i si n’hi havia per tan. El Santi ha anat amb guants d’hivern de veritat i ell no ha passat tan de fred com jo. Hi ha hagut més d’un punt on no he notat els dits a l’hora de canviar, molt molt molt fred.

Des de Quatre Camins hem anat a Can Grau pel GR5 i d’allà hem anat fent cap a Olesa de Bonesvalls, per anar per un GR que hi ha a mà dreta abans d’arribar a la baixada de Santa Susana.

Crec que es pot fer tot el GR de baixada sobre de la bici, però ha de ser una baixada molt tècnica i molt llarga. La provarem aquest estiu, o si més no quan faci més calor, hi toca poc el sol.

Pujant s’ha de fer peu uns 10 minuts amb la bici al costat o a l’espatlla, no es pot pujar sobre la bici, però com he comentat, crec que baixar si que es pot.

No havia pujat mai a La Mola, hi ha una vista espectacular, aquí teniu una foto.

Puig de la Mola_web

Hi hem estat una estona curta per tornar a baixar per pista, el fred a dalt era important també. Ens hem creuat amb moltes motos d’enduro avui, ha estat un pel estrany.

La tornada per la ruta que fem quan anem de Begues a Olesa per muntanya, baixant cap a l’avenc de l’Esquerra i cap a Can Grau de nou, per tornar pel GR5 fins a Quatre Camins i baixar per la trialera de rigor fins als Massets.

Hem anat plegats el Santi i jo fins al creuament on a mà esquerra es va cap als Holandesos, ell ha fet via i jo he seguit cap a Sitges, ja amb menys mal a les mans pel fred, tot i que encara.

En total m’han sortit 37,95km que hem fet en 3 hores 16 minuts, a un ritme molt tranquil de 11,6km/h, contant els 10 minuts de pujada a La Mola a peu i que el ritme ha estat d’inici de temporada. La màxima en el meu cas de 50,1km/hm i el consum energètic de 1888kcal. La mitja cardíaca de 141 ppm i la màxima de 168 ppm, la cadència baixa de 72 rpm, el desnivell positiu de 1073 metres i el negatiu de 1088 metres.

No tinc clar quan farem la següent sortida oficial, es qüestió d’anar seguint el Facebook i mirant el email de tan en tan. Hem de començar forts a l’abril, estem preparant una sortida llarga pel juny aquest 2015.

Aquí us deixo el track d’avui, tot i que crec que ha de ser més interessant fer-ho en sentit contrari.

Total distance: 37969 m
Total climbing: 1165 m
Total descent: -1184 m
Download file: Puig_de_la_mola.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix