Ahir vaig enviar un email per veure si algú li venia de gust sortir avui dimecres d’hora, per estar a casa cap a les 9 o 9:30 no més tard, un Campdasens. Quelcom per començar a tirar avall els torrons que entraran aquestes festes, però no hi ha hagut quòrum i he sortit sol.

Tranquil i amb fred, avui ha estat el primer dia que m’he vestit d’hivern de tot, 3 capes a dalt i llarg de cames, tot i que potser 3 capes de dalt era un pel massa.

Acabo la temporada amb bici nova, vaig començar l’any amb la Cannondale Trigger 1 de 29’ i n’estic molt content, crec que es la millor bici que he tingut, m’hi faig molt bé a ella.

En un any li he canviat 3 vegades els coixinets del pedalier, un joc de pastilles de fre XT davant i darrera, un joc de neumàtics com els d’origen tan per davant com per darrera, 2 vegades l’eix XT de darrera fins que al final la solució va ser un eix nou, un DT Swiss 350 Centre Lock amb una llanta DT Swiss també, un pel més lleugera que la d’origen i un cable i funda nou del canvi de darrera, ara duc un cable i funda Shimano amb Tefló que es una meravella.

En quan a distància, aquest any he fet 2683,46km, contant que hi ha uns 200 kilòmetres aproximadament que el GPS no els ha contat, sobre tot a la Epic que va morir la bateria. L’any passat varen ser 1972,61km, deu ni do aquest any.

Em surt amb els 2683,46km que he tardat 183 hores 18 minuts a una mitja de 14,6km/h, una velocitat màxima de 58,7km/h i un consum energètic total, en el meu cas de 140567kcal, la freqüència cardíaca mitja de 137 ppm, la cadència mitja de tot l’any de 74 rpm i aquesta es bona, el desnivell positiu acumulat de 59 kilòmetres amb 497 metres i el de baixada de 61 kilòmetres amb 369 metres.

Ha estat un bon any, espero que l’any vinent sigui si més no com aquest, farem coses xules.

Bones festes a tothom

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix