Avui que he tingut un pel de temps, he fet un Campdasens a l’hora de dinar.

En principi feia fred, he sortit curt de baix, i amb 3 capes fines de dalt. M’ha sobrat roba, que no m’he tret, però segurament amb 2 capes hagués anat millor.

Fa un mes llarg que no agafava la bici, per tan, aire a les rodes que anaven un pel baixes i llestos.

El pedalier torna a fer soroll, ja em té un pel mosca el tema, amb aquest serà el quart pedalier que li he posat a la bici aquest any. Segurament els he muntat malament i per això s’han fet malbé, però no em fa gaire il·lusió.

Suposo que abans de final d’any tindré temps de fer una altre sortida i de cara a la tornada de reis miraré de fer pedalier de nou, hauré de canviar cable i funda de darrera i vull fer el manteniment de la Lefty, haig de comprar els recanvis a www.drcannondale.de , ja els tinc localitzats, però costen uns diners i esperarem a que tinguem el gener a sobre.

Deixaré la bici perfecte per la temporada 2015, que ha de ser com a mínim igual de bona que aquesta 2014.

Avui m’han sortit 27,6km que he fer en 1 hora i mitja clavada, a una mitja de 18km/h, una màxima de 53,2km/h, el meu consum energètic de 1331 kcal, la freqüència cardíaca mitja de 151 ppm i la màxima de 172 ppm. La cadència de 81 rpm, perfecte. El desnivell positiu de 639 metres i el negatiu de 651 metres.

Digues si t'ha agradat

Comparteix