Aquest matí volíem fer el Pantà de Foix, inicialment creia que hi hauria més quòrum, però al final només hem estat el Santi i jo, la resta per una cosa o l’altre no han pogut venir.

Hem anat fent via cap al Pantà, però no hi hem arribat.

Just abans de començar a baixar cap a Pantà hem agafat camí de tornada, pel Fondo de les Oliveres i d’allà al final de tot hem anat cap a Canyelles, baixant la trialera de rigor i anant a parar a la rotonda que hi ha a sobre la C32.

D’allà tornada pel camí de rigor, antic casino de Barcelona, Puigmoltó i hem anat plegats fins que el Santi ha seguit cap a Mas Alba i jo he tornat cap a Sitges apareixent al Caprabo de nou.

Ha estat una sortida més curta del que teníem previst, però el Santi no tenia gaires ganes i a mi ja m’ha anat bé.

Teòricament ja no sortirem més aquest any de forma oficial, tot i que segur que algun dia entre setmana abans de finals d’any sortirem.

Donem la temporada per tancada oficialment i que consti que ens ha quedat pendent de fer el Sitges a Montserrat de rigor, espero que sigui la primera sortida de la temporada 2015.

Avui a mi m’han sortit 40,83km que he fet en 2 hores 47 minuts, a una mitja de 14,6km/h, una velocitat màxima de 48km/h, un consum energètic de 1898kcal, la freqüència cardíaca mitja de 132 ppm i la màxima de 170 ppm, la cadència mitja de 77 rpm, el desnivell positiu de 811 metres i el negatiu de 810 metres.

Digues si t'ha agradat

Comparteix