Aquest matí havíem quedat per fer el Purgatori, al final a les 7:30 només hi era jo sol. He anat fins a la Plana Novella i ha aparegut el Santi amb la rígida.

Hem fet canvi de plans, em va comentar de fer la trialera que baixa el Purgatori, i com que anàvem només els 2, hem anat a casa seva a canviar la rígida per la Lycan i hem anat per carretera cap a la urbanització Rat Penat i ens hem despenjat a mà esquerre cap a la bola grossa que creiem que es una antena.

D’allà hem anat per pista i alguna trialera dura de pujada fins a l’inici de la trialera que deia el Santi.

La veritat es que no es molt difícil, tot i que per mi i per primera vegada m’ha costat un pel. La part més complexa son els girs, es una zeta constant i a mi em costa molt girar la bici si tinc poc espai, el Santi que s’ho coneix i a més té molt nivell, ha baixat sense problema.

Algun punt he posat el peu i he baixat a peu, per desconeixement i per por de caure, es pot fer quasi tota a sobre de la bici.

La trialera acaba al final de la pujada del Purgatori. Creues la pista i es pot seguir baixant per un corriol, que segons el Santi es més ràpid i senzill, fins a Gava.

No ho hem fet perquè era tard, així que hem agafat Purgatori de tornada i cap a la Plana Novella.

El Santi s’ha quedat allà, havia d’anar a canviar la bici i agafar l’elèctrica per anar a votar, jo he anat cap a Vallgrassa per tal d’arribar a Sitges d’hora també, no volia arribar molt tard a casa, tenia por de trobar-me cua a l’institut per anar a votar també. No hi havia cua, estava molt ben organitzat, ja hem votat.

En total m’han sortit 50,22km que he fet en 3 hores 37 minuts, a una mitja de 13,9km/h. La màxima de baixada de 54,7km/h, el consum energètic en el meu cas de 2812 kcal, la mitja cardíaca de 140 ppm i la màxima de 172ppm. La cadència de 77 rpm, prou bona pel tipus de ruta d’avui, ha estat prou dura en alguns punts. El desnivell positiu de 1374 metres i el negatiu de 1416 metres.

La setmana vinent faré vacances, suposo que fins el següent cap de setmana no podré sortir.

Aquí teniu una foto de l’afortunat, avui 46 anys i com un campió! Per cert, les vistes a la trialera, molt xules.

Santi_trialera_purgatori

Us deixo el track de la ruta d’avui per si algú vol fer la trialera.

Total distance: 50096 m
Total climbing: 1486 m
Total descent: -1528 m
Download file: Trialera_purgatori.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix