Aquest matí de diumenge havíem quedat amb el Xavi Guardia i el Joaquin per anar a Teià a fer la Teialada, una cursa de BTT amb un amic del Xavi, el Francesc.

A les 8:30 estàvem llestos amb el pitrall a punt.

Hi havia 2 rutes, la curta i la llarga. Ambdues eres semblants, contant que la llarga eren 2 voltes senceres al mateix recorregut.

La veritat es que ha estat una ruta bastant bàsica, pujada per pista i baixada per pista amb bastant de sorra, sense aportar gran cosa, faltava algun corriol o alguna trialera.

Un cop hem acabat de pedalar, cervesa i botifarra (jo he fet 2 cerveses sense botifarra) i dutxa al poliesportiu de Teià.

Hem acabat dinant al port totes les famílies, han pujat amb tren menys la del Paco que estaven a Teià.

En total m’han sortit 38,24 kilòmetres que he fet en 2 hores 29 minuts, a una mitja de 12,8Km/h amb una velocitat màxima de 45,2Km/h. En el meu cas, el consum energètic ha estat de 3020kcal, la mitja cardíaca de 146 ppm i la màxima de 169 ppm. La cadència de 79 rpm i el desnivell de 1414 metres positius i negatius de 1412.

 

Aquí teniu el track de la cursa, per si voleu fer-la.

Total distance: 38174 m
Total climbing: 1483 m
Total descent: -1480 m
Download file: Teialada2014.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix