Després d’algun mal de cap innecessari amb el buje XT de la roda de darrera, he muntat roda nova, un buje DT Swiss 350 de 142×12 amb CentreLock i una llanta nova també, una DT Swiss XR400. Radis uns DT Swiss Comp, com els que duia, però en contes de ser 1.8, els he muntat directament de 2.0 per evitar problemes, comuns als que pedalem pel Garraf.

M’he muntat jo la roda, es a dir, he muntat, radiat i centrat la roda. La he tubelitzat el que kit de Stans No Tubes que tenia muntada abans, encara tenia cinta i avui he sortit a provar-la.

Sortida curta per veure que tal.

El primer que he vist es que el canvi de darrera no arribava als 3 pinyons més petits, suposo que la distància del buje es diferent. He hagut de parar i he deixat anat cable fins que el canvi ha arribat a tots els pinyons, posteriorment ajustar-lo en marxa fins que he aconseguit que canviessin tots sense problemes. Això ho he fet amb el desviador del manillar, es un micro ajust de tensió de cable.

Posteriorment m’he adonat que les pastilles de fre estaven esgotades per complert. Vaig muntar davant a darrera i darrera a davant just quan vaig invertir també els neumàtics, al muntar la roda nova. Així miro d’allargar una miqueta més la vida dels neumàtics. Les pastilles de darrera, les que anaven a davant abans estaven esgotades, així que al arribar a casa n’he muntat unes de noves, tenia un joc de Shimano XT ventilades a casa de recanvi. La setmana vinent miraré de canviar també les de davant, estan a les últimes, si més no tenir un joc a casa per si de cas.

He fet 10 kilómetres, un pel de muntanya i trialera perquè la roda s’acabés d’ajustar i li fes una última centrada de radis. Així ha estat, he hagut d’ajustar-la un pel, els radis s’han mogut a mida de fer kilòmetres.

Tot llest per la cursa de diumenge, espero no tenir cal mal de cap amb la roda nova.

Sortida de 9,87Km, per darrera del Dolce. En total 40 minuts i 37 segons pedalant. He estat més estona perquè he hagut de parar a ajustar el canvi de darrera. La mitja de 14,6Km/h, la màxima de 46,7Km/h, la veritat es que no tinc clar a on. El consum energètic de 548kcal, la mitja cardíaca de 124 ppm, la màxima de 172 ppm, la cadència de 72 rpm i el desnivell de 174 positiu i 175 metres de baixada.

Digues si t'ha agradat

Comparteix