Aquest matí a les 7:30 només estàvem el Santi i jo al Caprabo, suposo que la resta tenien temes a fer.

Com que només érem 2 i ens venia de gust fer quelcom alternatiu, hem anat a fer trialeres.

Hem pujat la Fita i ens hem desviat cap a la Pota de Cavall, el GR5 que porta als Massets de Baix.

La pujada es complexa, si més no per mi, el Santi porta molt millor nivell pujant que jo. L’ha feta sencera, tot i que ha hagut de repetir alguns punts. La baixada es maca, tot i que l’última part abans de trobar la riera amb el GR92 que ens dur a Sant Pere de Ribes té un esglaó que no hem estat capaç de baixar-lo, hem fet peu amb la bici al costat.

Hem pujat pel corriol que va paral·lel a la pujada dels Massets a Quatre Camins, d’allà hem anat a Quatre Camins i hem fet el GR5 cap a Can Grau de pujada.

Un cop a Can Grau, hem anat cap a Olesa de Bonesvalls i hem baixat la “baixada de Santa Susana”. La tornada per pista fins a Olivella, hem pujat per un corriol molt tapat i humit avui que ens ha dut a l aplaça del poble, la tornada per la pista normal fins a Quatre Camins de nou i baixada pel corriol que hi ha anat cap a Sant Pere de Ribes i que ens dur als Massets de Dalt.

El Santi ha pujat cap a Jafra i jo he tornat per La Fassina cap a casa, he arribat a tres quarts d’onze.

En total m’han sortit 35,55km que he fet en 3 hores 4 minuts, a una mitja de 11,5Km/h. Lent però amb la trialeres que hem fet de pujada, considero que ja esta bé. En el meu cas el consum energètic de 2031kcal. La velocitat màxima de 52,5Km/h, baixant la Fita, segur. La mitja cardíaca de 140 ppm i la màxima de 175 ppm, la cadència de 71 rpm. El desnivell positiu de 977 metres i el negatiu de 1010 metres.

La setmana vinent jo aniré a fer la Teialada, suposo que la resta sortiran a l’hora de sempre al Caprabo, només espero que publiquin al blog.

Aquí teniu la sortida d’avui, per si voleu fer-la.

Total distance: 35556 m
Total climbing: 1046 m
Total descent: -1080 m
Download file: 26_10_2014.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix