Aquest matí de diumenge estàvem a les 7:30 el Santi, el Damià i jo al Caprabo. M’havien confirmat el Javi, el Gaizka va dir “quizás”, el Fer i el Joaquin, però al final hem estat només 3.

Hem anat fins a Les Gunyoles per la ruta de sempre i un cop allà hem baixat a mà dreta cap al pla de Vilafranca del Penedès. Avui, a diferencia de les altres 2 vegades que ho havíem intentat, hem trobat el camí.

Hi ha camí per anar per muntanya, sense toca quasi carretera fins a la cantera que hi ha a mà dreta baixant de Viladellops, i d’allà cap a Canyelles per darrera fins el Pic de l’Àliga. Baixada per Vilanova anant a la Casa Alta primer, després pel fons de les Oliveres, Casino de Barcelona, Puigmoltó i a casa.

El Santi ha vingut molt tocat, suposo que ha dormit poc, però l’hem anat esperant en cada creuament. A dalt de tot de Les Gunyoles, abans de començar a baixar a mà dreta ens ha preguntat com anàvem de temps, crec que allà ja no hi tenia totes les garantia ni ganes de fer la ruta sencera. Hem baixat plegats i hem anat esperant fins que ja era molt tard i sortint del Parc d’Olèrdola, un cop ens hem fet la foto d’equip, l’hem deixat endarrere i el Damià i jo hem tirat per mirar d’arribar a Sitges el més d’hora possible.

Un cop hem anat el Damià i jo sols, he anat tota l’estona com un gos falder seguint l’amo, el Damià deia que feia 2 mesos que no sortia, però m’ha costat seguir-lo com sempre, i com sempre m’ha deixat endarrere quan ha volgut.

Hem arribat a Sitges plegats cap a les 11:30 aproximadament, jo a casa 10 minuts més tard, he baixat el ritme un cop l’he deixat a casa.

Estic content perquè ja hem trobat la ruta, la d’avui nova. L’arreglaré i la tornarem a fer per tal de penjar-la a la web com a ruta nova.

En total a mi m’han sortit 58,92km que hem fet en 3 hores 32 minuts pedalant, aquí no conto el temps de parat. La mitja alta de 16,7km/h, el Santi venia just, però el Damià com sempre marca un ritme infernal. La velocitat màxima de 44,7km/h, en el meu cas el consum energètic de 2957kcal, la mitja cardíaca de 141 ppm i la màxima de 168 ppm, baixa en proporció al que he patit, de veritat. La cadència de 82 rpm, alta però es que les cames ja no donaven de seguir el Damià, el desnivell positiu de 1061 metres i el negatiu just igual de 1061 metres.

Aquí tens la ruta que hem fet aquest matí per si la vols descarregar. S’ha d’arreglar la tornada, hi ha un parell de trialeres que es poden fer i no hem fet per pressa i a l’anada igual.

Total distance: 58797 m
Total climbing: 1198 m
Total descent: -1196 m
Download file: 19_10_2014.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix