Aquesta tarda a les 20:15 estàvem al Caprabo el Gaizka el Javi i jo. Hem anat a fer un Campdasens.

Ha estat bé, la ruta de rigor, però amb una bona temperatura. Jo he sortit amb “manguitos” que me’ls he hagut de treure per calor.

Tenia un pel de por a la baixada de Mas Quadrell per veure com estava després de la pluja, però no ha afectat gaire, estava igual de fet malbé que sempre.

El pobre Gaizka ha sortit just de bateria a la Lupichin, jo he anat amb la Lupichin i la petita de 350 lúmens al cap, així que a la tornada a l’alçada dels Holandesos li he passat la meva bateria perquè pogués arribar, ja que la seva s’ha esgotat.

He arribat a casa que devien faltar uns minuts per les 22:00, en total m’han sortit els 27 kilómetres de rigor que hem fet amb 1 hora 34 minuts, a una mitja de 16,9km/k. La màxima de 51,1Km/h, suposo que he estat jo baixant la Fita. En el meu cas el consum energètic de 1322kcal, la mitja cardíaca de 148 ppm i la màxima de 180 ppm. La cadència de 78 rpm, en desnivell positiu de 620 metres i el negatiu de 631, com sempre.

Digues si t'ha agradat

Comparteix