D’esquerre a dreta som en Raül, el Santi i el Joaquin

Aquest matí hem quedat a les 7:30 al Caprabo. Ahir a la tarda el Joaquin em va confirmar que vindria, però que ens esperaria directament a dalt de la Fita, que venia de Ribes i pujaria per Mas Alba.

Hem esperat al Fer i al Damià, que havien confirmat, però al final hem pujat Fita amunt el Santi i jo.

Hem trobat el Joaquin a dalt i hem seguit pedalant.

El Joaquin era la primera vegada que sortia amb nosaltres, però ha anat molt bé. Habitualment pedala per la part de Vilanova (Casa Alta, etc), així que tota la zona d’avui era nova per ell.

Hem baixat Holandesos i hem fet Massets per la Fasina directe. Allà hem pujat pel corriol que cau a mà esquerre de la pujada dels Massets a 4 Camins i hem baixat per darrera, per anar a parar a la pista que dur cap al cementiri Olivella, i d’allà fins a Can Suriol a la carretera d’Olivella per corriols.

Hem anat a buscar la tornada típica de la Baixada de Santa Susana, per fer-la en sentit contrari i al cap d’una mestres després d’haver passat la primera cadena i la primera pujada a la pista de Can Grau a Olesa de Bonesvalls, a mà esquerre surt una pista un pel amagada.

Aquí ha començat la ruta nova per mi, també pel Joaquin i pel Santi que l’havia fet de baixada. La pista ens dur sense cap problema fins a la urbanització de Can Mitjans que pertany a Avinyonet del Penedès. D’allà la tornada per camí conegut, hem baixat pel corriol de darrera fins a trobat la pista de Olesa a Can Gran i hem anat pedalant fins arribar a l’avenc de l’Esquerrà.

Allà hem parat, el Joaquin anava molt cansat i ha dit que ell li calia parar i que tornaria a Sant Pere de Ribes per carretera des de Can Grau, així que hem fet parada per acomiadar-nos i fer la foto de rigor.

Allà ens hem trobat un grup de 4 ciclistes que sortint de Ribes anaven a esmorzar a Olesa. Hem estat xerrant una estona i ens hem fet una foto plegats.

DSC_0019

Després d’això hem seguit el Santi i jo, el Joaquin s’ha quedat a l’avenc.

Fins a Can Grau per pista, de Can Grau a 4 Camins pel GR5 de baixada i fins els Massets pel mateix corriol que hem pujat a primera hora.

Allà ens hem acomiadat el Santi i jo, ell ha agafat el corriol que ve de Jafra i jo he tornat a Sitges per la pista de la Fasina, habitual.

He arribat a casa un pel cansat, suposo que falta d’esmorzar bé o de sopar bé ahir a la nit, no he arribat a tenir “pájara”, però l’he notat.

A mi en total m’han sortit 20,04km que he fet en 3 hores 30 minuts, a una mitja de 14,2km/h. La velocitat màxima de 48,9km/h. En el meu cas el consum energètic de 2756kcal, la mitja cardíaca de 141 ppm i la màxima de 176 ppm. La cadència de 75 rpm. El desnivell positiu de 1083 metres i el negatiu de 1079 metres.

La setmana vinent més.

Aquí us deixo el track de la sortida d’avui, per si algú la vol repetir.

Total distance: 49909 m
Total climbing: 1180 m
Total descent: -1177 m
Download file: Sortida_21_sept_2014.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix