Doncs a quedem a l’ajuntament de Ribes, per arribar a les 7:30 he surto de casa una hora abans amb la lupichin.. Arribo a Ribes i em trobo els del grup de carretera i després uns altres que surten en btt.

El Fer arriba poc després i ens esperem 20 minuts però els demes no arriben així que baixem una mica per la carretera principal fins la benzinera a veure si es que venen per carretera, ens quedem amb el dubte que no estiguin esperant al Caprabo de Sitges però com no tenim els telèfons finalment decidim arrencar.

El Fer marca una ruta de quan sortia amb la Lapierre a entrenar, hem de pujar el Montgrós i el pic de l’àliga principalment pistes.

El dia esta cobert de boira i es humit però anem fent. Fem un corriol de pujada i recorrem unes quantes urbanitzacions solitàries pels voltants de Canyelles, per alguns llocs que no havia passat mai, baixem per un corriol al costat de una tanca que al final hem de equilibris per saltar.

La ruta esta canviada degut als nous túnels.

Això no es com San Diego CA, aquí fem la carretera i el túnel i la gran rotonda per facilitar el pas dels cotxes i oblidem de fer el carril bici, però si més no tenim molta més muntanya.

Pugem el pic de l’àliga, veiem una trialera prometedora que fan servir els endureros però no la provem.

Baixem per pista i arribem a Ribes cap als voltants de les 10:30. Jo ja vaig tocat i encara em queda tornar a casa però satisfet i suposo que el Fer també.

Saludem la petita que esta a la porta i que apart d’estar molt més gran que la darrera vegada que la vaig veure fa molt de goig i ens envia un peto.

La foto us l’haureu d’imaginar, es un fons blanc per la boira i 2 btteros.

Digues si t'ha agradat

Comparteix