Aquest matí hem quedat a les 7 al Caprabo. El Fer m’ha trucat a les 7 que s’acabava de despertar i m’ha demanat que passéssim per casa seva a Sant Pere de Ribes, fent un canvi de la ruta establerta.

Hem anat en Josep Maria i jo cap a casa del Fer i a les 7:30 hem sortit els 3.

Hem fet la baixada de Santa Susana, entrant al parc natural des de Ribes i agafant Quatre Camins fins a Can Grau.

Tot bé, menys les pujades, que avui han estat dures.

Abans de començar la baixada de Santa Susana he notat que s’ha quedat clavat el canvi, ha fet un soroll fort, però seguidament ha anat bé.

Hem baixat Santa Susana fins a baix, res a veure a com estava la setmana passada, l’aigua l’ha fet molt més lenta i perillosa, però igual de divertida.

Baixant he notat un parell de cops com que el canvi s’enganxava, però he seguit pedalant i s’ha desenganxat.

Un cop avall hem començat la tornada cap a Olivella i als pocs metres, la roda de darrera s’ha clavat i s’ha convertit en pinyó fix. El trinquet de darrera s’ha quedat enganxat i la cadena es movia en ambdós sentits.

El Fer m’ha dit que el trinquet ha cascat, però té vagament 300 kilòmetres, el vaig canviar fa 2 setmanes i mitja.

Suposo que entrarà en garantia, demà duré la roda a BikeIT.

La tornada ha estat per carretera, sempre pedalant menys a les baixades que he tret els peus dels pedals i els pedals han anat sols, però he pogut descansar un pel.

Ara per motius que no venen al cas estaré uns quants caps de setmana sense poder sortir, espero arribar en forma al Meridià Verd d’octubre.

A mi m’han sortit aquest matí 40,48km que he fet en 2 hores 35 minuts, a una mitja de 15,6km/h, amb una màxima de baixada de 50,4km/h i en el meu cas un consum energètic de 2024kcal. La mitja cardíaca de 136 ppm i la màxima de 166 ppm. La cadència de 75 rpm, el desnivell positiu de 831 i el negatiu de 852 metres.

Digues si t'ha agradat

Comparteix