En Josep Maria em va dir de sortir avui divendres d’hora, amb la idea de poder anar a treballar més tard. Ell encara esta de vacances, però jo no.

Vaig fer una enviada general de emails, però al final a les 7 al Caprabo només hi érem ell i jo.

Hem sortit cap a Sant Pere de Ribes i d’allà cap a Can Suriol, l’inici de Les Gunyoles.

Camí de les Gunyoles a la dreta hi ha un desviament que ens dur a la Urbanització de Santa Susana, que pertany a l’Avinyonet del Penedès.

D’allà hem baixat per un corriol llarg que hi ha, que es més pla que no pas baixada fins a la pista que va de Can Grau a Olesa de Bonesvalls.

Tornada per pista cap a Can Grau. Hem fet una parada a l’Avenc de l’Esquerrà, en Josep Maria feia molt de temps que no passava per allà i li ha fet gracia parar.

Hem baixat de Can Grau a Quatre Camins pel GR5.

En Josep Maria no l’havia fet mai de baixada, i a acabat sense avantbraços, així que la tornada la hem fet per pista fins els Massets, Cal Porto, Caçadors i baixada al Caprabo de nou.

Ha estat bé, però he hagut d’anar a un ritme un pel més fort que el meu habitual, es nota molt que fa carretera, esta molt fort amb pista de pedalar ràpid, m’ha dut tota l’estona per sobre del 85% del meu pols.

En total m’han sortit 44,87km que hem fer en 2 hores 37 minuts, a una mitja de 17,1km/h, molt alta pel tipus de recorregut d’avui. La velocitat màxima de 53,1km/h, no tinc clar si ha estat baixant als Massets o baixant la Fita. En el meu cas el consum energètic de 2280 kcal, amb una mitja de 145 ppm i una màxima de 169 ppm, la cadència de 85 rpm, molt alta, però m’ha costat molt de seguir avui, el desnivell positiu de 852 metres i el negatiu de 867 metres.

Dutxa i a les 10 ja estava esmorzat i davant de l’ordinador treballant, genial.

Diumenge més.

Digues si t'ha agradat

Comparteix