Aquest matí hem sortit a les 9 el Chessare i jo. El Chessare es un amic Italià, amb qui vaig aprendre esquiar quan en tenia 16 a italià, contem que en faig 42 el proper divendres, es a dir, ja fa temps que ens coneixem.

Tot i l’edat que té, esquia a l’hivern i va amb BTT la resta de l’any. Fa alguna cursa, per veterans de la seva edat, i habitualment no queda malament, també s’ha de reconèixer que segurament no n’hi ha molt de la seva edat que competeixin.

Hem tornat a fer un Campdasens, tranquil ja que l’edat es un grau, però també limita molt el poder apretar-lo.

Ha estat prou bé, en total m’han sortit 28,84km que hem fet en 2 hores 13 minuts a una mitja de 13km/h. La meva màxima de 53,4km/h, el consum energètic de 1864. La mitja de pulsacions molt baixa de 124 ppm i la màxima de 161 ppm. La cadència de 70 rpm. El desnivell com sempre 618 de pujada i 643 de baixada.

Diumenge més.

Digues si t'ha agradat

Comparteix