Aquest matí li he enviat un missatge al Gaizka, al Mario i a en Josep Maria per si volien fer una sortida curta a l’hora de dinar, diguem un Campdasens.

L’únic que ha pogut ha estat el Gaizka.

A les 12:15 sortíem de casa seva, camí de la Fita amunt.

Feia molta calor, hem deduït que massa per sortir a pedalar.

La pujada a la fita criminal, la baixada a Vallcarca bé, tot i que la pluja de la setmana passada va deixar el camí de Mas Quadrell avall bastant fet malbé.

La pujada d’asfalt de Vallcarca fins a Campdasens ha costat molt, molta calor.

El Gaizka que últimament surt més amb bici de carretera que amb muntanya, esta molt millor de forma que quan vàrem fer la Epic. A la pujada l’he anat seguint, però els últims metres no l’he pogut enganxar i m’ha tret un bon tros.

La pujada fins al cim on hi ha el pi ha estat molt dura, la calor era terrible. Jo he agafat una cadència de 80 rpm i el cor al 95% tota la part de ciment, el Gaizka ha arribat al caps de pocs metres al 101%. Hem hagut de parar una estona sota el pi, no podíem seguir.

Hem comés un error greu, no es pot sortir amb tanta calor.

A l’estona, quan hem descansat, hem tornat.

La part on s’ha de pedalar de pujada es nota molt que el Gaizka surt amb bici de carretera, no el podia seguir. Tot i amb això, no m’hi veureu pas a la carretera amb bici, em fa massa por.

La baixada bé, jo per la trialera de rigor, el Gaizka per la pista encimentada.

En total m’han sortit, com sempre 27,25km que hem fet en 1 hora 34 minuts, a una mitja de 17,3km/h. La màxima de 51,5km/h en el meu cas i el meu consum energètic de 1564kcal. La mitja cardíaca de 152 ppm i la màxima de 176ppm. La cadència clavada a 80 rpm, perfecte. El desnivell positiu de 618 metres i el negatiu de 616 metres.

Demà més.

Digues si t'ha agradat

Comparteix