D’esquerre a dreta en Josep Maria, en Raül (jo) i l’Anna.

Aquest matí havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, anul·làvem si hi havia un diluvi universal, i a les 7:00 que m’he llevat no plovia.

He vist un missatge de l’Anna, i hem confirmat que ens veiem en mitja hora al Caprabo.

En Josep Maria no hi era. Hem esperat uns minuts i l’he trucat. Ha aparegut un pel tard, creia que per la pluja havíem anul·lat.

El José Angel també ha fallat, la pluja també.

A les 8 menys poc sortíem en Josep Maria, l’Anna i jo, hem decidit anar a fer la baixada de Santa Susana.

Hem pujat la Fita i hem baixat a Jafre pels Holandesos.

De Jafra als Massets es on hi ha hagut l’accident. Baixava jo primer, en Josep Maria a darrera i l’Anna enganxada. No tinc clar com, però al cap d’uns metres de començar a baixar, en un tros sense cap mena de dificultat, ni pedra, ni mullat ni res de res, m’he vist a terra. M’he donat una molt bona patacada.

Res greu, rascat al lateral esquerre, un pel l’espatlla, el cul i poc més, tot i que el casc a tocat a terra. Suposo que com que hi havia encenalls de fusta, m’han parat el cop i no m’he rascat tan com podia haver estat en un altre punt.

Caiguda Raul

Després d’uns minuts de tornar a estar en condicions, hem baixat als Massets, la pujada a Quatre Camins directe, per la pista ampla i fins a Can Grau pel GR5. La primera vegada que el feia de pujada en Josep Maria, l’Anna ja l’havia fet altres cops. Es dura de nassos pujant, et cal equilibri i força de cames per tal de no haver de posar el peu a terra, però es pot fer sencera. Jo he posat el peu en un punt només, m’ha anat prou bé.

Des de Can Grau, per la pista que va a Olesa de Bonesvalls fins que es troba l’entrada a la baixada que li diem la de Santa Susana.

La baixada es espectacular, i hem gaudit molt baixant. En Josep Maria que no l’havia feta mai l’ha trobat molt divertida i fins i tot hi ha hagut algun punt que s’ha deixat anar més del compte, tot i que ha frenat amb un pel de seny.

Hem arribat a baix, i l’Anna no venia. Al cap de molta estona a aparegut caminant, puntada de darrera, una pessigada de la llanta. El que té no anar amb Tubeless es això.

Mno duia ni càmera, ni parxes, ni manxa, així que ha hagut de baixar la meitat de la baixada amb la bici al costat caminant, llàstima de baixada.

Hem parxejat la càmera, inflat de nou i llestos. Hem anat cap a la carretera d’Olivella i d’allà hem tornat pel corriol que hi ha al costat de la carretera, fins entrar fins a la urbanització de Can Lloses, a dalt de tot. Baixada per darrera cap a Sant Pere de Ribes i anada a Sitges per la pista de rigor.

En total m’han sortit 38,91km que hem fet en 2 hores 48 minuts pedalant, aquí no hi ha contades les parades de m’he caigut o he punxat. El ritme de 13,9km/h, amb una màxima de 43,8km/h i en el meu cas un consum energètic de 2107kcal. La mitja cardíaca de 138 ppm i la màxima de 171 ppm, prou bones les dues. La cadència de 76 rpm, per sota dels 80 ideals, però contant que hem fet molta trialera, crec que es prou bé. El desnivell positiu de 893 metres i el negatiu de 915 metres.

Ara toca descansar uns dies, primer per la caiguda, que estigui més en condicions la ferideta i després perquè es festa major i hem de gaudir de les festes.

Aquí us deixo la ruta per si la voleu seguir

Total distance: 38828 m
Total climbing: 974 m
Total descent: -1017 m
Download file: 21_08_2014_santasusana.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix