Vaig fer una convocatòria el dissabte pensant que hi hauria algú que s’apuntés, però aquest matí he marxat sol a fer la baixada de Santa Susana, per cert, espectacular com sempre.

A les 7:30 estava al Caprabo, pujada de la Fita, baixada pels holandesos, pujada a Jafra i baixada pel corriol que hi ha seguint cap a la Plana a l’esquerre, després de la cadena, pujada als Massets i fins a Quatre Camins per la pista ample.

Allà he agafat el GR5 cap a Can Grau, per cert, amb la Trigger es puja molt bé, estic molt content amb aquesta bicicleta. Un cop he arribat a Can Grau, amb les pulsacions a tope i el cor que volia sortir de la caixa, he seguit pujant fins arribar a la pista que va a Olesa de Bonesvalls.

A l’esquerra l’entrada de la baixada de Santa Susana, amortidor de darrera a 130mm i el seient a baix de tot, agafat fort al manillar i a deixar-te anar. Es espectacular, sobre tot la segona meitat, quan es pot anar més ràpid.

D’allà he anat per la pista cap a Olivella, tot i que al final de tot, just abans de trobar-me la carretera, he vist un cartell que deia Olivella a mà esquerra i un corriol.

M’hi he ficat i m’he encigalat, com sempre passa. Molt tupit i molt d’esbarzer, així que he saltat al cap del costat durant uns metres, després la pujada forta fins a Olivella ha estat posant el peu més del que volia, dura de pujar fins i tot a peu.

Un cop a dalt, fins al cementiri i baixada per la trialera que hi ha a darrera, molt divertida, com sempre. A baix de tot, ciclant fins a quatre camins, i de camí a Ribes baixada per la trialera que hi ha a mà esquerre, que acaba a baix, als Massets de baix.

GR92 cap a la Cova Negra per la riera i cap a Sant Pere de Ribes, d’allà cap a casa tranquil·lament.

Sortida en solitari que m’he trobat molt bé pujant i baixant, veig que l’alimentació influeix, ahir vaig dinar i sopar pasta, i avui m’he trobat molt bé pujant i baixant.

En total m’han sortit 38,96km que he fet en 3 hores 7 minuts, a una mitja de 12,5km/h, amb una màxima de 43,9km/k i en el meu cas un consum energètic de 2180kcal. La mitja cardíaca de 145 ppm i la màxima de 228ppm, suposo que la màxima es deu a que ha fallat el contacte en algun moment, sinó hagués patit un atac de cor segur. La cadència de 74 rpm. El desnivell de 1006 metres positius i de 1018 metres negatius, no esta gents malament el desnivell en tan pocs kilòmetres.

Aquí us deixo el track per si us ve de gust repetir.

Total distance: 38911 m
Total climbing: 1093 m
Total descent: -1106 m
Download file: 18_08_2014_santasusana.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix