Aquest matí a les 7 estàvem el Santi i jo al Caprabo.

La idea era mirar de fer la ruta semi nova que tenim pendent, es a dir, anar a Les Gunyoles agafant el primer tros fins a Can Suriol per la ruta de la Garraf Extrem i a partir de Les Gunyoles caure cap a Vilafranca i arribar a Sant Miquel d’Olèrdola pel lateral, sense agafar carretera.

No ens n’hem sortit. Hem baixat a la fabrica de totxos i d’allà ens hem ficat en un camí que hi havia a davant. Resultat, hem acabat agafant el mateix camí de la última vegada, asfaltat uns metres.

Avui no m’he trobat gaire bé, he sortit de casa cansat i tota l’estona he anat molt lent, fins i tot el Santi m’ho ha dit, vas molt lent avui.

He sortit amb poques ganes i he aconseguit recuperar les ganes mentalment, però no físicament.

Des de Sant Miquel hem anat per darrera fins que trobes la urbanització que hi ha a dalt a Canyelles, allà m’he quedat sense aigua i el Santi en duia molt poca.

Hem buscat algú en alguna casa que en pogués donar aigua i hem trobat una senyora caminant. Li hem demanat per una font i ens ha ofert aigua fresca de la nevera de casa seva. Molt amable ha estat, sort d’ella, sinó morim.

Hem baixat cap a la Casa Alta i a la baixada del fons de les Oliveres he acabat a terra, en parat, no he estat capaç de treure el peu del pedal. Li he demanat al Santi de fer una parada uns minuts, hem menjat uns fruits secs intentant recuperar un pel l’alè, ja que no anava gens bé.

Suposo que la calor, i/o el dormir poc han afectat. Baixada per pista fins a Vilanova, no hem agafat la trialera i d’allà cap al Casino de Barcelona, Puigmoltó i Sitges per l’autòdrom.

El Santi s’ha quedat a l’alçada de l’Atlàntida, volia fer un bany i jo he anat cap a casa.

En total m’han sortit 62,46km que hem fet en 4 hores 24 minuts, molt lent. A una mitja de 14,2km/h, amb una velocitat màxima de 14,2km/h i en el meu cas un consum energètic de 2979kcal. La mitja cardíaca de 138 ppm i la màxima de 164 ppm, molt baixes ambdues, però no hi ha hagut forma de fer-les pujar avui, he anat molt malament. La cadència de 74 rpm, prou bé. El desnivell positiu de 1203 metres i el negatiu de 1219 metres.

El dimecres més, mirarém de fer la nocturna, i en quan a aquesta ruta, la propera vegada, que faci un pel menys de calor i miraré d’anar-hi amb el track al GPS, sinó crec que no hi haurà manera.

Digues si t'ha agradat

Comparteix